Wyświetl pojedynczy post
areksen
Member

Od: 08.2004

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 06.07.2011, 04:29
maxurd napisał(a):Wyświetl post
To jest nieuchronna konsekwencja popularności forum i łatwości w rejestracji. Dawno przestałem brać udział w dyskusji na forum, bo część forumowiczów, których wypowiedzi warte są uwagi, zaspamowana jest głupimi uwagami fanów FMa, dzieci neostrady, ultraoptymistów widzących nas w finale LM po transferze Genkova i wiecznie niezadowolonych, którzy każdy transfer określają jako kolejny krok w kierunku wielkiej przepaści...

To co maxurd napisal pol roku temu dalej sie trzyma w obecnej sytuacji... Ponizsze cytaty zostaly napisane pol roku temu, na szczescie juz niektorzy forumowicze zostali ZBANOWANI

willow napisał(a):Wyświetl post
To, że Maor grał takie cuda w Izraelu, gdzie miał masę wolnego miejsca i nikt mu nie przeszkadzał wcale nie znaczy, że poradzi sobie równie świetnie u nas. Niejeden obcokrajowiec wypowiadał się na ten temat, że u nas gra się szybciej i znacznie bardziej twardo niż w ligach bałkańskich czy chociażby afrykańskich.
Dlatego kreowanie już teraz Meliksona naszego zbawcę uważam za zbyt daleko posuniętą nadinterpretację
WCracow napisał(a):Wyświetl post
Jak w zespole moze byc dobrze, skoro na 11 zawodnikow wychodzi 9 obcokrajowcow ( dzisiejszy mecz ), ktorzy nigdy sie ze soba wczesniej nie widzieli i nawet nie potrafia do siebie powiedziec "co u Ciebie" ? Jezeli Wisla dalej pojdzie w ta strone co idzie teraz to za 1-2 sezony nie bedzie ZADNEGO Polaka w skladzie i bedziemy bic sie o utrzymanie w lidze. Ten sklad co mamy teraz, zeby COKOLWIEK prezentował musi na moje oko minac jakies 3-4 lata, zeby ludzie sie poznali na boisku i wiedzieli jak maja grac. Tego sie nie zrobi na 2-4 pobytach w Zakopanem czy Turcji. DO tego powiedzmy sobie szczerze, że sciagani przez Wisle zawodnicy nie sa wysokich lotów, tylko oscylują co najwyzej w granicy "sredni zawodnik". NIC nie osiagniemy z takim mysleniem dalej.

Dlaczego nie wprowadzamy kogos z ME powoli do skladu? Powiedzmy na ostatnie 20-30 minut z Polonia Bytom. Niech mlody sie ogrywa i moze za pare miesiecy bedzie podstawowym graczem. Inne kluby maja wychowankow w skladzie - np. Lech ma Mozdzenia i Drygasa, a my co? Jezeli tak bedzie dalej z Wisla to widze nasza przyszlosc w czarnych barwach, bo coraz bardziej mi to przypomina Pogon PTAK'a, a nie klub pilkarski WISLA KRAKOW...
skeba napisał(a):Wyświetl post
34 letni Estończyk w bramce Wisły hmm ?
Traktuje to jako nieśmieszny żart. Tacy zawodnicy powinni przechodzić do Dolcanu Ząbki, a nie drużyny z aspiracjami na Mistrza Polski, co ja mówię, z aspiracjami LM.
Wolę jednak w bramce Kurto.
FooFighter napisał(a):Wyświetl post
Bierzmy oldboyów rodem z Levadii Tallin. Brawo Basałaj! Levadia to na obecne czasy i tak wyższy poziom dla nas. Wysmienita polityka transferowa. Śmiechu warte. Nie ważna jest jakosc czy potencjał zawodnika, liczy się, że za darmo! Skończył się czas ambicji Wisły Kraków.
Zienczuk8 napisał(a):Wyświetl post
z tym Estończykiem to chyba jakiś głupi żart... skąd oni go wytrzasnęli..
wojtek90059 napisał(a):Wyświetl post
No to akurat, jeżeli chodzi o bramkarza, to Stan nam niespodzianki nie zrobił. Na papierze słabiak, nigdy nie wiedziałem, że mogę choć pomyśleć, że Mario nie był taki zły.
Christofor napisał(a):Wyświetl post
Z całym szacunkiem - ale lepiej już postawić na młodego, polskiego bramkarza (niech się ogrywa) niż sprowadzać takie wynalazki.
skeba napisał(a):Wyświetl post
Papierów to on nie ma świetnych... lepsze ma Kowalewski (bądź co bądź reprezentant. W Rosji też grał w 1 składzie)
Nie widziałem na oczy tego zawodnika, ale nie przekonuje mnie on swoimi papierami.
zim zum napisał(a):Wyświetl post
Melikson nagle będzie strzelał i podawał jak Sneijder (skoro w całym życiu zdobył 27 goli w spotkaniach ligowych) i na koniec Genkow będzie jak Milito ładowałbramkę za bramką.

Nikt w Europie, ba nawet w Izraelu nie wypatrzył takiej perły jak Melikson, nagle przyjechali działacze Wisły i zabrali go stamtąd i utarli nosa całemu światu. Poważne europejskie kluby maja skatuów, którzy biegają nawet po lasach w Afryce, a ty insynuujesz tutaj takie zaniedbania w Izraelu.

Nie rozumiem czemu ktoś kasuje posty.
zim zum napisał(a):Wyświetl post
Wrócimy do rozmowy w połowie marca, tylko nie ma się co nakręcać, bo przez te 17 lat jak się tym interesuje już było wiele nakręcań a póki co jesteśmy w coraz większym bagnie. Genkow jakby był takim "kotem" to by nastrzelał tuzin bramek w Rosji, tego nie zrobił. A jednego króla strzelców z Bułgarii już mieliśmy. Również uważam, że jeżeli piłkarz w wieku 26 lat jeżeli nie gra w jakimś bardzo dobrym klubie to znaczy tyle iż wcale nie jest jakiś niesamowity. Ale jak mówię, pogadamy za miesiąc zobaczymy jaki udział w grze Wisły będą mieli Jaliens, Genkow i Melikson.
For_FuN_ napisał(a):Wyświetl post
Maor nie sprawdzil sie w czolowym klubie izraelskim , nie gra w reprezentacji, a w wieku zaraz 27 lat laduje w Wisle Krakow i to za jakies "drobne", ktos przeciez juz by sie na nim poznal w czasie tak dlugiej kariery.
Tych juz zbanowanych zastapili...

Enrico2000 napisał(a):Wyświetl post
Ja się srodze zawiodłem jak do tej pory odnośnie transferów. Liczylem na minimum 1-2 transfery gotówkowe, jednak bida jest większa niz ktokolwiek się spodziewał. I niestety, ale drżę na myśl o pucharach bo transfery bezgotówkowe mogą wypalić, lecz większa jest szansa, że stanie się inaczej. No cóż, my jak zwykle mamy swój sposób na LM. Zobaczymy co pokarzą kolejni z wolnych transferów, albo wypozyczeń, bo jeśli nie daj Boże coś by poszło nie tak, to chyba stanie się jasnym, że poważnej drużyzny z wolnych zawodników zrobić się nie da. Obym był w błędzie.
Angmir napisał(a):Wyświetl post
Też nie rozumiem tej euforii. Jak dla mnie na papierze to do Genkova sporo mu brakuje, ale jest młody i podobno utalentowany - ale co z tego skoro Stan powiedział że nie ma kwoty odtępnego.
szprotson napisał(a):Wyświetl post
przychodzi chłop ze spadkowicza z Belgii a tutaj euforia jakby był Bogiem.

Jak okaże sie drugim Mazengą, to troszke głowek spadnie chyba

Ja jestem za tym aby ZAMKNAC ten watek az do ostatniego dnia okna transferowego i wtedy oceniac polityke tranferowa, bo tego sie ABSOLUTNIE nie da czytac.

Nawet jesli za to dostane karteczke to bylo warto aby pokazac co sie dzieje jak sie ocenia pilkarzy ktorych sie jeszcze na oczy nie widzialo!!!!
Powód: Karteczki nie dostaniesz ale po co boldy
Ostatnio edytowane przez KOMINEK : 06.07.2011 o godz. 10:10.
Who loves the Fire? We do!
FIRE WE LOVE YOU!!!
Odpowiedz cytując