Wyświetl pojedynczy post
1q2
Socios Wisła Kraków

Od: 02.2005

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 05.07.2011, 22:54
jova napisał(a):Wyświetl post
Uprzedzam ewentualne pytania: tak, do Despotovicia podchodziłem równie sceptycznie. Wolę zawodników w stylu Bitona - takich, których kariery systematycznie się rozwijają, niż piłkarzy, którzy wyraźnie utknęli przez kilka sezonów na pewnym, nie najwyższym poziomie.
Ja też - Tak w ogóle to instynktownie mam takie przeczucie że ten Biton może być lepszy zawodnikiem od Genkova.
Dlaczego? - po pierwsze Genkov mnie do końca nie przekonuje, co nie znaczy że mam jakieś ale do niego - gole strzela co jest najważniejsze ale tez jak dla mnie jest zbyt delikatny, non stop leży czy ktoś faktycznie go powali czy też lekko dotknie
Biton co widać było na tym 10 minutowym filmiku z Izraela, sprawia wrażenie lepiej trzymającego się na nogach, do tego szybkiego kolesia , podobają mi się też jego reakcje po golu - ogólnie wygląda na walczaka.
oczywiście to tylko filmik więc więc nie wyciągam jakiś daleko idących wniosków a jedynie to co widać a przekonanie o jego wartości to bardziej intuicja.
Mam nadzieje że pierwokup będzie bo jak nie to ten transfer jest taką doraźną decyzją.

A co do forum to 'ciekawe' są 2 typy piszących - jedni co z automatu swoje transfery chwalą a rywali wyśmiewają, drudzy odwrotnie - swoje wyśmiewają a wychwalają rywali
Ale tak było jest i będzie.

A co do tego kolesia z 2 ligi holenderskiej - zasada jest prosta, nie można nikogo lekceważyć ale też nie ma co się wielce podniecać.Czas pokaże co on prezentuje.2 liga w Holandii jest specyficzna, tam się bardzo dużo strzela, wystarczy powiedzieć że lider strzelił 85 bramek a ostatnia drużyna o jedną więcej niż my - co prawda grali 4 mecze więcej ale to pokazuje że gole tam padają lawinowo
Ostatnio edytowane przez 1q2 : 05.07.2011 o godz. 22:56.
94 - Allah Akbar!!
Odpowiedz cytując