wiślak 86 napisał(a):

wszystko zależy od tego kto i jak postrzega patriotyzm. Ty napisałeś o ludziach upamiętniających bohaterów którzy oddali życie z Naszą wolność, wywieszający flagi, idący w pochodach itp.
dla mnie powiem szczerze większym patriotą jest koleś wyprowadzający psa i sprzątający po nim niż moher który idzie z jakim jamnikiem zasrywającym cały chodnik a potem biegnie pod krzyż, pomnik, do kościoła, ( przykłady możesz dopisać jak również kolesia z babką zamienić miejscami). uważam że patriotyzm powinien być wykazywany w małych sprawach dnia codziennego a nie tylko od święta.
|
Urodziłem się na początku lat 80 - komunę lekko liznąłem jako dziecko.
Bezwzględnie NIGDY nie zagłosuję na czerwonych albo ich zstępnych (SLD i inne tego typu lewackie gówna). Nie uważam, że to co teraz jest jest super, ale lepsze to niż rządy komuchów albo ich kolesi.
Wolę ostro w prawo już (przynajmniej wiara się zgadza) niż lekko w lewo.
Żadnej eurotolerancji.
A ja mam w nosie kolesi sprzątających po psie jak mają różową koszulkę, są cytując Starucha "długowłosymi paziami", gejami, metroseksami, noszą obcisłe koszulki i malują paznokcie.
Wolę zapijaczonego, który w razie potrzeby chwyci za broń - bo ci z pieskami to pouciekają jak Ruski przyjdzie.