Wyświetl pojedynczy post
bonawentura
Senior Member

Od: 07.2005

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 05.07.2011, 20:28
Angmir napisał(a):Wyświetl post
Ja zauważyłem że dla forumowiczów kluby dzielą sie an silne - te z których Stan Valks robi transfery (Partizan - mistrz świata i okolic !! Leincester i Charleroi to samo!!), i słabe - czyli te u których zakupy robi konkurencja.
To samo z piłkarzami

Kneżewicz to &&&, a Jovanovic choc obydwaj praktycznie identyczny przebieg kariery to jest dopiero wzmocnienie.
Jeżeli pogrubienie odnosiło się do mojego posta, to przepraszam, ale piszesz ze znacznie dużym uproszczeniem - wulgaryzujesz wypowiedzi forumowiczów. Jak dla mnie dużym czynnikiem, który wpływa na zawodnika jest trener i to on może poprzez trening ukształtować go, poczynić z nim progres. Jeśli Knezevic i cała spółka zakupionych do Legii zagranicznych piłkarzy okazała się niewypałem, to uważam, że współwinnym jest trener, a nie tylko dyrektor sportowy, czy sam piłkarz. Jak dla mnie Jovanovic jest piłkarzem prawie kompletnym - doskonale pasowałby do środka z Chavezem, a Bunozę i Jaliensa posadziłbym na ławce; a to, jak będzie grał, czy sobie poradzi etc. zależy w dużej mierze od trenera właśnie.
Ostatnio edytowane przez bonawentura : 05.07.2011 o godz. 20:33.
Odpowiedz cytując