brylant17 napisał(a):

|
Zrobiło mi aktualizacje nowej Opery.Pytanie, gdzie do cholery podziała się malutka strzałeczka na pasku adresu do rozciągania aby podglądać adresy www.Dodam, że powinna być tu gdzie ikona rss obok wyszukiwarki mini.
|
Wczoraj ktoś zadał pytanie o strzałkę w "mam pytanie" wiec przeglądnij temat. Nie każdemu potrzebna ta strzałka
Kaan napisał(a):

Mam problem z internetem w kompie. Od razu zaznaczam że znam się na tym średnio.
Zaraz po włączeniu komputera internet smiga aż miło, ale po kilkunastu minutach chodzi tak ciężko, że prędzej się przegladarka zwiesi niż coś wyświetli. Próbowałem na Mozilli i IE. Mam antywira ESETa, sprawdziłem wirusy. Aha, internet mam przez kabel, provider lokalny.
Co może być tego potencjalną przyczyną?
|
A ten problem to jest tylko w przeglądarce? Może to jakieś problemy z kartą graficzną albo z innym przegrzewającym się urządzeniem. Sprawdź temperatury karty graficznej i procesora jak się zaczyna wieszać.(program SpeedFan)
szprotson napisał(a):

a cos jeszcze prócz antywirusa masz aktywne ?
wiesz różnie jest. Ja np. po zainstalowaniu nowego swiezego systemu sie w....iam, bo mam stary dysk i mi muli.
cc cleaner moze stestuj
|
Jak się wiesza po kilkunastu minutach to raczej nie wina zamulonego dysku.