Wyświetl pojedynczy post
mhl_pl
Senior Member

Od: 06.2008

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 04.07.2011, 19:54
djjamajczyk napisał(a):Wyświetl post
Ogólnie trochę mieszasz postawy patriotyczne z tolerancją idąc Twoim tokiem myślenia to 3/4 UE jest juz niepatriotyczna a z obserwacji własnych nie zauważyłem .
Inna sprawa ,że każdy ma praow to wyrazania własnych opinii i żaden rzad ani Tuska ani Kaczyńskiego nie ma prawa mówić co inni mają robić .
Nic nie mieszam, doskonale wiem o czym piszę. Pojęcie toleranacji dla homosiów zostało wprowadzone przez opiniotwórcze media ,według mnie zapominają o naszych korzeniach , naszej historii i wartościach jakie nasz naród prezentował przez lata . To nie ja jako rodowity polak muszę tolerować zachowania które powstały na przestrzeni ostatnich ''nowoczesnych lat w UE'' tylko ci którzy wyrażają takie a nie inne postawy powinni się dostosować do norm ogólnie przyjętych, wykreowanych i wykutych historycznie w naszym narodzie. Jeśli chłopcy lubią się całować to niech to robią ale tak żeby ten który tego sobie w naszym kraju nie życzy nie musiał tego oglądać , tego słuchać i być zachęcanym do tego że to jest dobre i że tak powinno być. Tu jest sedno sprawy.
Piotrze R. Legendo Kuchenkorza - Pozdrowienia do Więzienia...
Odpowiedz cytując