Wyświetl pojedynczy post
Krakow-Berlin
Junior Member

Od: 05.2011

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 30.06.2011, 16:22
serek.c2 napisał(a):Wyświetl post
Jak Telefonika przejmowała Wisłę w umowie znalazły się stosowne zapisy uniemożliwiające Cupiałowi/Telefonice dodania do nazwy jakiegokolwiek członu (np Wisła-Telefonika Kraków) jak również przeniesienia klubu do innego miasta. Strach pomyśleć na jakie warunki przystaliby dzisiejsi "postępowi" kbice, byle tylko móc cieszyć się z sukcesów...

Dzieki za info, nie wiedzialem tego! Ale takich "postepowych" kibicow zawsze masz, i to wszystko jedno czy w Polsce, w Anglii albo w Niemczech. W Niemczech masz naprzyklad kupa kibicow Bayern Monachium, ktore z miastem nic nie maja wspolnego. Zyja w Offenbach, Potsdam albo gdzie ja wiem i kibicuja tylko dlatego Bayernu, po w latach 80/90 w TV prawie tylko jej mecze pokazywali. Wtedy mieli sukcesy i dzisiaj maja sukcesy, to sie fajnie "kibicuje", po nerwy sie szanuje!

A do Agnamir albo jak sie nazywa: daj mu spokoj. To jest jego opinia i niech on ja ma. Jak juz pisalem, tez wolalbym BG na koszulkach, tak jak to bylo w moim dzecinstwie. Teraz mamy logo SSA. Szkoda, ale co jest wazne, ze sie klub kocha. Ja mam BG w sercu!
Odpowiedz cytując