The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna
Nazwa użytkownika
Hasło

Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny.

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
Watts
Senior Member

Od: 04.2005

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 29.06.2011, 23:19
Angmir napisał(a):Wyświetl post
Na koszulkach herb drużyny powinien być - aktualnie naszym herbem jest herb "Wisła Kraków Spółka Akcyjna" i taki jest na koszulkach. IMHO idealne rozwiązanie było na wspomnianych koszulkach Umbro (akurat taką mam) czyli jest i herb i Gwiazda i wszystko wygląda estetycznie - żadnej komuny.
Takie będą Rzeczypospolite, jakie ich młodzieży chowanie... Ręce opadają... to nie może się dziać naprawdę...
Odpowiedz cytując
Angmir
Senior Member

Od: 07.2007

Stary 29.06.2011, 23:34
Watts napisał(a):Wyświetl post
Takie będą Rzeczypospolite, jakie ich młodzieży chowanie... Ręce opadają... to nie może się dziać naprawdę...

LUDZIE TO TYLKO HERB - to rzecz umowna - przecież stary herb też się szanuje.

Idac tym tokiem myślenia równie dobrze można wyrzucić obecne godło Polski i przywrócić to z za czasów dynasti Piastowskich. Historię trzeba szanować a nie robić z niej drogę życia.

A o moje chowanie się nie martw, czasem lepszy zdrowy rozsądek niz pokazówka z "patriotyzmu".

Stary Herb przetrwa tak czy siak, ale kto powiedział że po wsze czasy musi być jeden jedyny - takie rzeczy jak Herb Flaga Godło to są symbole a nie obiekty kultu, zmieniały się wiele razy i będą się zmieniać, istnieją po to by podtrzymać pamięć i tradycję o tym co jest naprawdę istotne.

I nie podważam tutaj waszych racji który herb jest który, zapewne macie rację, amcie tez większe prawo odemnie decydować co jest właściwą droga dla polityki Wisły, po prostu nie lubię takiego idolizowania przedmiotów jakie tutaj ma miejsce - teraz herb jest inny - można by się zastanawiać czy zmienić go czy nie - nie moja w tym głowa - mi się podoba to co jest i nie widzę tutaj urągania historii - mój pomysł już przedstawiłem koszulki z Gwiazdą na ramieniu były super.
Ostatnio edytowane przez Angmir : 29.06.2011 o godz. 23:40.
Odpowiedz cytując
Pablo84
Senior Member

Od: 03.2004

Stary 29.06.2011, 23:36
LUDZIE TO TYLKO HERB - to rzecz umowna - przecież stary herb też się szanuje.

Idac tym tokiem myślenia równie dobrze można wyrzucić obecne godło Polski i przywrócić to z za czasów dynasti Piastowskich. Historię trzeba szanować a nie robić z niej drogę życia.

A o moje chowanie się nie martw, czasem lepszy zdrowy rozsądek niz pokazówka z "patriotyzmu".

Stary Herb przetrwa tak czy siak, ale kto powiedział że po wsze czasy musi być jeden jedyny - takie rzeczy jak Herb Flaga Godło to są symbole a nie obiekty kultu, zmieniały się wiele razy i będą się zmieniać, istnieją po to by podtrzymać pamięć i tradycję o tym co jest naprawdę istotne.
Nie wiem czy wiesz, ale pogrążasz się coraz bardziej...

Jak zniszczyć Państwo wg Sun Tzu(„Sztuka wojny”):
http://wolnemedia.net/polityka/instr...korzyc-narody/
Odpowiedz cytując
Angmir
Senior Member

Stary 29.06.2011, 23:42
Pablo84 napisał(a):Wyświetl post
Nie wiem czy wiesz, ale pogrążasz się coraz bardziej...
w co się pogrążam lub wobec kogo

I co ma znaczyć ta emotka na końcu

Twoje zadowolenie że się pogrążam
Czy twoja aprobata dla tego procesu

Zapewne czerpiesz satysfakcję z mojego "pogrążania się" - jeśli ci to sprawia przyjemność to proszę bardzo.

Nienawidzę kiedy ludzie piszą o sobie z poczuciem wyższości nad innymi tylko z powodu odmienności opinii jaką przedstawiają, każdy "kto nie myśli tak jak ja jest gorszy", zero poszanowania dla cudzego zdania, czy szacunku do innych niż własne argumentów. Smutne jest że tak naprawdę tylko z garstką ludzi można normalnie porozmawiać bez bycia obrażanym lub poniżanym ze względu na swoje poglądy. I tacy ludzie potem uczą cię jeszcze o wychowaniu młodzieży...
Poziom samozachwytu (tylko w odniesieniu do własnej osoby) i nieomylności w Polsce przekracza wszelkie granice.

Szkoda słów ...
Ostatnio edytowane przez Angmir : 29.06.2011 o godz. 23:50.
Odpowiedz cytując
krakus76
Banita

Od: 09.2009

Stary 30.06.2011, 00:05
Angmir. Będziesz wyznaczał nowe standardy ? Wnioskując po twoim wieku nie pamietasz Białej Gwiazdy na koszulkach. Rozumiem że Tobie jak innym nie zależy bo nie pamiętacie ... Wierność ... Tobie to pojęcie nie jest znane. I tyle w temacie.
Odpowiedz cytując
Angmir
Senior Member

Stary 30.06.2011, 00:11
krakus76 napisał(a):Wyświetl post
Angmir. Będziesz wyznaczał nowe standardy ? Wnioskując po twoim wieku nie pamietasz Białej Gwiazdy na koszulkach. Rozumiem że Tobie jak innym nie zależy bo nie pamiętacie ... Wierność ... Tobie to pojęcie nie jest znane. I tyle w temacie.
Heh, uwierz lub nie - wiem co to wierność - po prostu moja wierność nie koniecznie obejmuje wszytko to co "twoja" wierność.

I masz rację starego Herbu nie pamiętam - ba jak zmienia nowy to też płakał nie będę o ile ten następny nie będzie uwłaczający klubowi któremu jestem wierny.

Fanatykiem nie jestem - ale chyba nie każdy być musi, a to forum jest dla tych co nimi są i dla tych którzy z Wisłą mają jedynie związek Hobbystyczny. Podejrzewam że i dla mnie mniej lub bardziej wiernego kibica - posjonata piłki miejsce się znajdzie.
Odpowiedz cytując
gibSON
Schodowicze'05

Od: 03.2005

Stary 30.06.2011, 01:30
To jest właśnie nasz herb w oczach prawa. Czy to ci się podoba czy nie. Nie jestem zwolennikiem rozdrapywania historii.
naszym herbem w oczach prawa jest Biała Gwiazda a to że ty kibicujesz tylko spółce odpowiedzialnej za piłkę to jest twoja prywatna sprawa i nie porównuj mnie do siebie bo jest mi ciebie szkoda i nie jesteś godny mienić się kibicem Wisły jak nie masz najmniejszego pojęcia o jej tradycji i historii!!!!
nie wiem co ktoś odpisał dalej ale dla takich %&*$S nie mam siły (celowo powstrzymałem się od epitetów żeby nie usunęli posta) jak ktoś nie wie jaka jest nasza prawdziwa tradycja i po co tyle pokoleń chodziło na Wisłę to nie ma prawa się mienić jej kibicem !
Odpowiedz cytując
Grzana
Member

Od: 05.2010

Stary 30.06.2011, 01:47
"Siła naszych przekonań nie dowodzi ich słuszności." - John Locke

Koniec końców mam nadzieję że przygotują jakieś fajne stroje na ten sezon.
Odpowiedz cytując
_ukoL
Lokalny Patriota

Od: 05.2005

Stary 30.06.2011, 07:26
LUDZIE TO TYLKO HERB
Błąd. Tradycja rzecz święta! Tylko herb, to godło Polski też dla Ciebie jest tylko godłem i można zdjąć orłowi koronę, bo to tylko godło.

Nieszanowanie swojej tradycji, szarganie historią to coś co mnie najbardziej rozpieprza w narodzie.
Zero przywiązania do czegokolwiek, tylko kasa się liczy.
Liga niezwykłych dżentelmenów: Retro Liga

Odpowiedz cytując
cpc
Senior Member

Od: 10.2006

Stary 30.06.2011, 09:03
serek.c2 napisał(a):Wyświetl post
To może idźcie sobie z duchem czasu i załóżcie nowy klub... Biała Gwiazda kojarzy mu się z komuną... Ludzie trzymajcie mnie!
Obawiam się, że może być na odwrót, ta część kibiców(w tym również moja skromna osoba), która nie będzie chciała iść z duchem czasu będzie musiała założyć swoją "drugą" Wisłę. Podobnie zrobili z resztą niereformowalni kibice Manchester U. Mają własną drużynę, stadion i kibicują tak jak lubią.
Póki co chyba jeszcze nam jednak taki scenariusz nie grozi. Piszę to więc pół żartem, pół serio.
Odpowiedz cytując
serek.c2
Socios Wisła Kraków

Stary 30.06.2011, 09:20
Heh, uwierz lub nie - wiem co to wierność - po prostu moja wierność nie koniecznie obejmuje wszytko to co "twoja" wierność.

I masz rację starego Herbu nie pamiętam - ba jak zmienia nowy to też płakał nie będę o ile ten następny nie będzie uwłaczający klubowi któremu jestem wierny.

Fanatykiem nie jestem - ale chyba nie każdy być musi, a to forum jest dla tych co nimi są i dla tych którzy z Wisłą mają jedynie związek Hobbystyczny. Podejrzewam że i dla mnie mniej lub bardziej wiernego kibica - posjonata piłki miejsce się znajdzie.
Więc drogi pasjonacie piłki - bardzo Cię o to proszę - skoro w dupie masz jaki symbol będzie na koszulkach Wisły (bo nie o herb nam chodzi, ale to dla Ciebie widzę bez różnicy) - nie zabieraj głosu w sprawie, która jest dla Ciebie obojętna a dla wielu ludzi bardzo ważna.

Tacy "pasjonaci" jak Ty znikną z Reymonta przy pierwszym poważnym potknięciu się Wisły. Ludzie pamiętający spadki i awanse zostaną bo Wisła to dla nich coś więcej niż dobra piłka.

Zamiast się tu kompromitować w oczach kibiców z całej Polski (kibiców, nie "kibiców") poczytajcie trochę książek o historii naszego klubu, może wtedy zrozumiecie co to jest tradycja, wierność i inne pojęcia o których jak widzę nie macie pojęcia. Może po przestudiowaniu kilku książek zakochacie się w Białej Gwieździe jak wielu z nas.
Odpowiedz cytując
LAW
Senior Member

Od: 08.2004

Stary 30.06.2011, 09:41
Grzana napisał(a):Wyświetl post
A porównanie herbu z komuną i bananową republiką co najmniej nie na miejscu.
Nie herbu, tylko samej Białej Gwiazdy na czerwonym tle koszulki!
Odpowiedz cytując
Pablo84
Senior Member

Stary 30.06.2011, 10:05
LAW napisał(a):Wyświetl post
Nie herbu, tylko samej Białej Gwiazdy na czerwonym tle koszulki!
A w dupie mamy Twoje skojarzenia chłopie.PO .... tu wchodzisz i prowokujesz jednocześnie obrażając te pokolenia, które za tą Białą Gwiazdę dały by się pokroić- w przenośni i dosłownie.
http://pl.wikipedia.org/wiki/Bia%C5%82a_gwiazda
http://historiawisly.pl/wiki/index.p...C5%82a_Gwiazda

Jak zniszczyć Państwo wg Sun Tzu(„Sztuka wojny”):
http://wolnemedia.net/polityka/instr...korzyc-narody/
Odpowiedz cytując
B&B
Senior Member

Od: 08.2010

Stary 30.06.2011, 10:37
Dzięki takim osobą jak Angmir i Grzana wyjaśnia się zagadnienie czemu widzimy "kumatych Kibiców" w barwach SA na młynie.

Grzana napisał(a):
Chodzi mi tylko o to że należy iść z duchem czasu ale nie należy wypierać się swoich korzeni
Czyli Twoim zdaniem idąc z duchem czasu powinniśmy pozmieniać swoje pieśni w taki sposób żeby był w nich motyw SA. Tak? Weź się Ku*wa ogarnij chłopie bo przynosisz wstyd swojemu rocznikowi!! Jak Cupiał opuści Wisłę ze 20 lat i przejmie ja nowy włodarz i też zmieni logo to co stare koszulki wywalisz? Zaraz sie pewnie zapytasz w jakiej kolejności mamy barwy...
Odpowiedz cytując
Angmir
Senior Member

Stary 30.06.2011, 11:56
Sorry pomyliłem grupę ludzi do rozmowy - nie wiem czemu myślałem że można tu kulturalnie i rozsądnie pogadać o problemie Białej Gwiazdy na koszulkach, ale cóż byłem naiwny argumentując do ludzi którzy nie czytają twoich argumentów i nie zastanawiaja sie nad sensem twoich wypowiedzi, tylko ślepo atakują wszystko co nie pasuje do ich koncepcji.

W angielskim jest wyrażenie self-righteous, fajnie że czujecie się lepsi zpłycając waszą "wierność" i "oddnie tradycji" to pustych frazesów i idolizowania sumboli.

Wybaczcie że byłem an tyle głupi żeby wszcząc taka dyskusję tutaj. Nie ma sensu - dlatego już nie będę jej kontynuował.

Dla wyjaśnienia na koniec dodam że moment w którym moje sympatyzowanie z Wisłą dojrzało do bycia kibicem tak na poważnie zaczął się w czasach pamiętnego sezonu z 8 miejscem w Lidze. To dla tych podważających moją wierność czy nazywających mnie kibicem sukcesu.

Mimo wszystko pozdrawiam zacietrzewionych moralistów
Bez odbioru
Odpowiedz cytując
Kon®ado
Senior Member

Od: 06.2010

Stary 30.06.2011, 12:02
Grzana rocznikowo jestem jak Ty lecz mam zgola inny poglad na ten temat. Uwazasz sie za kibica wiec chyba wiesz oco ten caly "protest" nie dlatego ze logo jest zyebane itp tylko po to by Biala Gwiazda nieodlaczny symbol naszej Wiselki widnial na koszulkach na sercu bo jesli kochasz Wiselke to chyba wydaje sie normalne, chyba ze logo spolki jest wazniejsze.. Przeciez kolega wonsky wyraznie napisal chodzi jedynie o umieszczenie Bialej Gwiazdy na koszulkach a llogo zostanie jakie bylo bo napewno wstydu nam nie przynosi kibicom Legi sie udalo to to i nam musi ; ) chyba ze wieksosc bedzie myslala jak tacy jak Ty ;P
Odpowiedz cytując
B&B
Senior Member

Od: 08.2010

Stary 30.06.2011, 12:51
Cytat:
Sorry pomyliłem grupę ludzi do rozmowy - nie wiem czemu myślałem że można tu kulturalnie i rozsądnie pogadać o problemie Białej Gwiazdy na koszulkach, ale cóż byłem naiwny argumentując do ludzi którzy nie czytają twoich argumentów i nie zastanawiaja sie nad sensem twoich wypowiedzi, tylko ślepo atakują wszystko co nie pasuje do ich koncepcji.

W angielskim jest wyrażenie self-righteous, fajnie że czujecie się lepsi zpłycając waszą "wierność" i "oddnie tradycji" to pustych frazesów i idolizowania sumboli.

Wybaczcie że byłem an tyle głupi żeby wszcząc taka dyskusję tutaj. Nie ma sensu - dlatego już nie będę jej kontynuował.

Dla wyjaśnienia na koniec dodam że moment w którym moje sympatyzowanie z Wisłą dojrzało do bycia kibicem tak na poważnie zaczął się w czasach pamiętnego sezonu z 8 miejscem w Lidze. To dla tych podważających moją wierność czy nazywających mnie kibicem sukcesu.

Mimo wszystko pozdrawiam zacietrzewionych moralistów
Bez odbioru
Winny się tłumaczy, Chciałeś błysnąć nie udało się, więc się dalej nie kompromituj...

@ Edit = Rok starszy jesteś ode mnie a sadzisz się jak byś był aktywnym Kibicem od 30 lat, gdzie byłeś jak Wisła grała w 2 lidze, jak na stadionie nie było krzesełek tylko betonowe stopnie i kupa żwiru, a po strzelonym golu zbiegało się na dół trybuny i trzęsło ogrodzeniem

Są ciekawe koszulki polo w Fanatyku coś na wzór tych wydanych przez umbro na 100-lecie, Czerwona koszulka, biały kołnierzyk, Biała Gwiazda na sercu a nad nią złota.

Ave Wisła
Ostatnio edytowane przez B&B : 30.06.2011 o godz. 13:49.
Odpowiedz cytując
wygladajacyzzachmury
Senior Member

Od: 01.2007

Stary 30.06.2011, 13:20
aaahahahah
Przepraszam , musiałem
Odpowiedz cytując
dj_ibutti
Senior Member

Od: 02.2004

Stary 30.06.2011, 13:21
Dajcie mu spokój, toż to Stara Gwardia!
KLUB FUTBOLU AMERYKAŃSKIEGO: KRAKÓW TIGERS
Odpowiedz cytując
Krakow-Berlin
Junior Member

Od: 05.2011

Stary 30.06.2011, 13:50
Panowie, co to za poziom dyskusji? Bawimy sie tutaj w PiS-PO?

Ja tez wole BG na koszulkach jak logo SSA. Jak robilem z rodzicami wakacje w Polsce to 1992 z Ojciem pierwszy raz bylem na R22, jak jeszcze Voigt byl wlascicielem. Niestety, jak wiemy, dzisisiaj juz nie! Ale co to byly wtedy za czasy, jakie druzyny wtedy na polskich boiskach biegali? Pamietace? Tygodnik Milliarder Pniewy, potem Amica Wronki, Polonia Hoop Warszawa, Korona Kolporter Kielce albo dzisiaj PGE GKS Belchatow. Kurcze, co to? Jestem Kibicem druzyny albo firmy? Dlatego mozemy byc zadowolonie, ze Cupial nie zmienil sekcje pilkarska na Wisla Telefonika Krakow. Moim zdaniem, tez jak sie to tradycjonalystom sie bedzie podobac, jest logo SSA mniejsze zlo! Ale jak przyznam mam nadzieje, ze BG wroci.

I tez jak Agdimir bzdury pisze, po przy BG o komunizmie mysli (Sorry Agdamir, czerwona gwiazda jest symbolem komunizmu a nie biala), to trocha wiecej szacunku dla siebie! Tez w dyskusjach! Wszyscy jestesmy kibicami Wisly Krakow i dlatego tez mam szacunek dla wszystkich kibicow Wisly, wszystko jedno czy jest "Ultrasem" albo "Piknikem".

Pozdro z Berlina!
Odpowiedz cytując
Szali
Senior Member

Od: 06.2005

Stary 30.06.2011, 14:58

Zapewne czerpiesz satysfakcję z mojego "pogrążania się" - jeśli ci to sprawia przyjemność to proszę bardzo.

Nienawidzę kiedy ludzie piszą o sobie z poczuciem wyższości nad innymi tylko z powodu odmienności opinii jaką przedstawiają, każdy "kto nie myśli tak jak ja jest gorszy", zero poszanowania dla cudzego zdania, czy szacunku do innych niż własne argumentów. Smutne jest że tak naprawdę tylko z garstką ludzi można normalnie porozmawiać bez bycia obrażanym lub poniżanym ze względu na swoje poglądy. I tacy ludzie potem uczą cię jeszcze o wychowaniu młodzieży...
Poziom samozachwytu (tylko w odniesieniu do własnej osoby) i nieomylności w Polsce przekracza wszelkie granice.

Szkoda słów ...
Idź na paradę, tam znajdziesz podobnych do Ciebie (czyt. tolerancyjnych).
Żeby nie było OT to również chciałbym aby biała gwiazda znów znalazła swe miejsce na koszulkach.
Ostatnio edytowane przez Szali : 30.06.2011 o godz. 15:11.
Marian Machowski, po fatalnym starcie rundy wiosennej s. 2009/2010:
"Nam się takie rzeczy nie zdarzały, bo my nie graliśmy dla trenera tylko byliśmy Wiślakami i dla nas HONOR WISŁY stał najwyżej."
Odpowiedz cytując
serek.c2
Socios Wisła Kraków

Stary 30.06.2011, 15:42
Krakow-Berlin napisał(a):Wyświetl post
Panowie, co to za poziom dyskusji? Bawimy sie tutaj w PiS-PO?

Ja tez wole BG na koszulkach jak logo SSA. Jak robilem z rodzicami wakacje w Polsce to 1992 z Ojciem pierwszy raz bylem na R22, jak jeszcze Voigt byl wlascicielem. Niestety, jak wiemy, dzisisiaj juz nie! Ale co to byly wtedy za czasy, jakie druzyny wtedy na polskich boiskach biegali? Pamietace? Tygodnik Milliarder Pniewy, potem Amica Wronki, Polonia Hoop Warszawa, Korona Kolporter Kielce albo dzisiaj PGE GKS Belchatow. Kurcze, co to? Jestem Kibicem druzyny albo firmy? Dlatego mozemy byc zadowolonie, ze Cupial nie zmienil sekcje pilkarska na Wisla Telefonika Krakow. Moim zdaniem, tez jak sie to tradycjonalystom sie bedzie podobac, jest logo SSA mniejsze zlo! Ale jak przyznam mam nadzieje, ze BG wroci.

I tez jak Agdimir bzdury pisze, po przy BG o komunizmie mysli (Sorry Agdamir, czerwona gwiazda jest symbolem komunizmu a nie biala), to trocha wiecej szacunku dla siebie! Tez w dyskusjach! Wszyscy jestesmy kibicami Wisly Krakow i dlatego tez mam szacunek dla wszystkich kibicow Wisly, wszystko jedno czy jest "Ultrasem" albo "Piknikem".

Pozdro z Berlina!
Jak Telefonika przejmowała Wisłę w umowie znalazły się stosowne zapisy uniemożliwiające Cupiałowi/Telefonice dodania do nazwy jakiegokolwiek członu (np Wisła-Telefonika Kraków) jak również przeniesienia klubu do innego miasta. Strach pomyśleć na jakie warunki przystaliby dzisiejsi "postępowi" kbice, byle tylko móc cieszyć się z sukcesów...
Odpowiedz cytując
Krakow-Berlin
Junior Member

Stary 30.06.2011, 16:22
Jak Telefonika przejmowała Wisłę w umowie znalazły się stosowne zapisy uniemożliwiające Cupiałowi/Telefonice dodania do nazwy jakiegokolwiek członu (np Wisła-Telefonika Kraków) jak również przeniesienia klubu do innego miasta. Strach pomyśleć na jakie warunki przystaliby dzisiejsi "postępowi" kbice, byle tylko móc cieszyć się z sukcesów...

Dzieki za info, nie wiedzialem tego! Ale takich "postepowych" kibicow zawsze masz, i to wszystko jedno czy w Polsce, w Anglii albo w Niemczech. W Niemczech masz naprzyklad kupa kibicow Bayern Monachium, ktore z miastem nic nie maja wspolnego. Zyja w Offenbach, Potsdam albo gdzie ja wiem i kibicuja tylko dlatego Bayernu, po w latach 80/90 w TV prawie tylko jej mecze pokazywali. Wtedy mieli sukcesy i dzisiaj maja sukcesy, to sie fajnie "kibicuje", po nerwy sie szanuje!

A do Agnamir albo jak sie nazywa: daj mu spokoj. To jest jego opinia i niech on ja ma. Jak juz pisalem, tez wolalbym BG na koszulkach, tak jak to bylo w moim dzecinstwie. Teraz mamy logo SSA. Szkoda, ale co jest wazne, ze sie klub kocha. Ja mam BG w sercu!
Odpowiedz cytując
vaazon
Senior Member

Od: 05.2007

Stary 30.06.2011, 17:02
Argument o "wierności" od 4 lat powalił mnie na łopatki
Jestem kibicem od pamiętnego sezonu 2002/2003, wtedy też jako 13latek dopiero zacząłem interesować się piłką na poważnie. Za nic w świecie, nie przyszłoby mi do głowy argumentować swojej wypowiedzi "wiernością". Mój staż jest malutki w porównaniu z częścią kibiców. Trochę pokory Angmir!

Biała Gwiazda musi wrócić, ale logo Wisły Kraków SA na pewno pozostanie, więc pytanie brzmi: gdzie umieścić BG? Z przodu koszulki jedyne sensowne miejsce zajmuje właśnie logo, może pod szyją? Ale tam będzie sponsor tytularny ligi :/ Pozostaje bark, na którym BG prezentowała się ładnie i było ją widać patrząc frontalnie na koszulkę.
Ostatnio edytowane przez vaazon : 30.06.2011 o godz. 17:05.
Odpowiedz cytując
krakus76
Banita

Od: 09.2009

Stary 30.06.2011, 17:47
Ja tam proponuję opaski na czoło z Białą Gwiazdą .... bo skoro tak argumentują młodsi koledzy po szalu że herb Wisły S.A. jest piękny i nie do ruszenia .... przez zasiedzenie takie miejsce mu jest pisane ...

Zawsze można też Białą Gwiazdę dać na spodenkach tyle że z tyłu, zawodnik Wisły mijająć zawodnika przeciwnej drużyny będzie widział oddalającą się Białą Gwiazdę ... i że ma się go centralnie w du..pie ... Niezłe co ?

Ciekawym pomysłem mogą być dwie Białe Gwiazdy na getrach. I tym sposobem wywalczymy nie jedna ale już DWIE Białe Gwiazdy. A jak dwie to będziemy 2 razy dumniejsi, mocniejsi i ogólnie dwa razy lepsi.
Odpowiedz cytując
Krakow-Berlin
Junior Member

Stary 30.06.2011, 18:23
@ vaazon i krakus 1976

Bardzo dobry pomysl. Z Niemiec albo z Anglii to znam, ze z tylu na koszulkach, blisko kolnierzu, jest jakies pismo albo haslo klubu. Dlaczego nie proponuje Adidas dla Wisly tam BG? Spolka byla by zadowolona, po z przodu jest jej logo, a kibice tez, po jest BG! To wy byl moim zdaniem dobry kompromis.
Odpowiedz cytując
serek.c2
Socios Wisła Kraków

Stary 30.06.2011, 18:28
Krakow-Berlin napisał(a):Wyświetl post
@ vaazon i krakus 1976

Bardzo dobry pomysl. Z Niemiec albo z Anglii to znam, ze z tylu na koszulkach, blisko kolnierzu, jest jakies pismo albo haslo klubu. Dlaczego nie proponuje Adidas dla Wisly tam BG? Spolka byla by zadowolona, po z przodu jest jej logo, a kibice tez, po jest BG! To wy byl moim zdaniem dobry kompromis.
Może już nic nie pisz...

vaazon napisał(a):Wyświetl post
Biała Gwiazda musi wrócić, ale logo Wisły Kraków SA na pewno pozostanie, więc pytanie brzmi: gdzie umieścić BG? Z przodu koszulki jedyne sensowne miejsce zajmuje właśnie logo, może pod szyją? Ale tam będzie sponsor tytularny ligi :/ Pozostaje bark, na którym BG prezentowała się ładnie i było ją widać patrząc frontalnie na koszulkę.
miejsce Białej Gwiazdy jest jedno - na ramię to sobie można dać logo spółki
Odpowiedz cytując
Krakow-Berlin
Junior Member

Stary 30.06.2011, 19:12
Może już nic nie pisz...

miejsce Białej Gwiazdy jest jedno - na ramię to sobie można dać logo spółki
Dlaczego nie mam pisac? Myslisz, ze jedynie twoje zdanie jest prawdziwe?
Odpowiedz cytując
PatriX
Schodowicze'05

Od: 09.2003

Stary 30.06.2011, 19:45
Mam nadzieje, że wszyscy się spotkamy w Rydze na wyjeździe za ukochaną Wisłą.

Czy to z Białą Gwiazdą na sercu czy z logiem S.A. na piersi, ale z miłością do barw równie wielką.

Pamiętajcie, że nie liczy się tylko to jakie mamy zdanie na ten temat, ale to że wspólnie dopingujemy Białą Gwiazdę " gdziekolwiek gra ", a nie tylko zza klawiatury.

Mam wielką nadzieję, że jednak uda nam się dojść do jednego wspólnego wniosku, że Biała Gwiazda była, jest i będzie symbolem Wisły i umieszczanie jej gdziekolwiek indziej niż na piersi zwyczajnie ją obraża.
<<ProMIL>>
Odpowiedz cytując
Jazon
Senior Member

Od: 08.2009

Stary 30.06.2011, 20:12
Czytam wynurzenia niektórych forumowiczów i oczom nie wierzę, wstyd mi za niektórych po prostu.
Angmir czy koleżka któremu biała gwiazda kojarzy się z komuną mogliby już w tym temacie zamilknąć.
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna

Odpowiedź

Zasady wysyłania postów