Wyświetl pojedynczy post
wiślak 86
Senior Member

Od: 08.2004

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 30.06.2011, 12:43
For_FuN_ napisał(a):Wyświetl post
Juz Cie oswiecam, bo kolejny nie za bardzo wyedukowany. Za prawo w Polsce odpowiada m. in. ś. p. Lech Kaczynski, ktory przed zostaniem prezydentem pelnil inne wazne funkcje w naszym kraju. Zapytaj sie kolegi za co dostal mandat, proste. Nie musi go przyjmowac i jesli ma racje, to sad przyzna mu to na pierwszym posiedzeniu.

btw. ktos moze zbanowac tego durnia? Nie dosc, ze obraza premiera polskiego rzadu, to jednoczesnie takze miliony Polakow nazywac ich debilami. Licze na szybka reakcje moderatora , bo to co sie tutaj ostatnio wyrabia wola o pomste do nieba.

Dziecko, przeczytaj najpierw uzasadnienie jakie przedstawil Wojewoda i nie rob z siebie durnia. Przeprosisz za to, ze klamiesz? Najpierw piszesz, ze nie ma prawa w Polsce nikt zamykac stadionow...a teraz co mowisz, ze uzasadnienie bylo kiepskie? Wez sie zdecyduj i zapoznaj z tematem . Wiedza nie boli. Druga rzecz...skad te wycieczki czysto personalne? Kim ty jestes zeby mowic, kto jest prawdziwym kibicem? Pytam, kim? Dla mnie jestes szczylem(jesli w nicku masz rocznik, to przy mnie jestes dzidzia), ktory nie ma pojecia o zyciu. Nie bedziesz wskazywal palcem, kto jest kibicem, kto jest prawdziwym kibicem...rozumiem, ze masz poglady podobne do PiSu, ktore chce decydowac kto jest prawdziwym Polakiem. Poglady rodem z Mein Kampf Adolfa H. Jakim prawem mowisz tez, ze wszyscy kibice sa niezadowoleni z dzialan rzadu, itd? Skad masz te dane? Ja znam wiele osob, ktore to popieraja. Zreszta o tym, ze wiekszosci kibicow, to poprostu nie interesuje, jest fakt, ze Ci niezadowoleni nie potrafia zorganizowac manifestacji. Zrobcie wjazd na Warszawe, zbierzcie sie w 100 tys. "kibicow" i protestujcie...dlaczego to sie nie dzieje, skoro wszyscy prawdziwi kibice sa wkurzeni ?

Dziecko haha mogę i być dzieckiem. zastanawiam się czy w ogóle można z tobą dyskutować, podejmę jednak jeszcze jedną próbę ale najpierw odpowiedz na kilka moich pytań.
1) W którym miejscu napisałem że nikt w Polsce nie ma prawa zamykać stadionów?
2) przeczytałem uzasadnienie wojewody i to bardzo dokładnie, mało tego mam je przed sobą, i w którym momencie nie napisałem prawdy? więc skoro nie czytałeś nie rób z siebie durnia
3) Jestem kibicem który przy R22 a nie przed TV przeżywał kilkaset meczy. a Ty kim jesteś żeby tutaj prawić takie kazania?
4) Mam poglądy czysto komunistyczne, wszystko powinno być centralnie planowane, m.in. swoboda podróżowania. ( oj to się chyba zaplątałem bo taka sytuacja właśnie jest w Polsce)
5) Poglądy z MK? nie czytałem. ale skoro jestes takim ekspertem i po 2 postach możesz ocenić to nie wypada się nie zgodzić.
6) Skoro ty nie chcesz oceniać kto jest prawdziwym kibicem to trudno ja nie mam z tym problemów.
7) A pokaż mi zdanie w którym napisałem że WSZYSCY kibice są niezadowoleni z działań rządu?
8) dlaczego słowo kibice jest w cudzysłowie?
9) Skąd wiesz że nie będzie demonstracji?
Dumny po zwycięstwie
Wierny po przegranej

Zbanowany za napisanie "matoł", "jeba*y złamas", "3 kretynów" o ludziach dla których flaga Polski do góry kołami to coś normalnego na twarzy
Odpowiedz cytując