dadek napisał(a):

po pierwsze - chyba nie rozumiesz do końca że TS Wisła S.S.A jest na R22 tylko "gościem" i jacy by "partacze" nie byli, musimy się z nimi układać. Konrad dał Ci dobry przykład z Lecha ale nie zrozumiałeś
po drugie - jeżeli na dziś uważasz że nie mamy kadry meczowej to już nie wiem czego wymagasz, 30 luda jak w Cracovii w zeszłym roku?
po trzecie - chyba lepiej że negocjacje idą jak po grudzie i w efekcie płacimy za Chaveza 300 a nie 500 kE
po czwarte (ad ostatniego Twojego akapitu) - Małecki, Kirm i przede wszytkim Melikson
i po piąte - sztuką jest w obecnej sytuacji organizacyjno sportowej (nie finansowej- bo wiemy jak jest) naszego klubu tylko narzekać a nie widzieć żadnych plusów... ale Tobie się udaje
|
ad1 - O zrozumienie postów i przykładów się nie martw... Cackamy się z miastem zbyt delikatnie - niedługo okaże się, że LM na Reymonta grać nie można i ciekaw jestem, czy też wtedy będziesz uważał, że należy siedzieć cicho bo nas wygonią (swoją drogą nie wierzę, że Lech nie zagra na Bułgarskiej).
ad2 - kadra meczowa powiadasz... kadrą meczową dysponował w zeszłym sezonie Lech i popatrz jak pozamiatał ligę. Nie o to jednak chodziło a o słowa Basałaja o zamknięciu kadry do 10 czerwca. Była? Nie było - więc po co robić sobie z gęby cholewę? Jak się czegoś nie jest na 100 % pewnym (a przy transferach trudno być kiedykolwiek pewnym w 100%) to się wypowiada w bardziej dyplomatyczny sposób
ad3 - chyba kompletnie nie zrozumiałeś o co chodzi...
ad4 - gdyby były to łakome kąski byłyby i oferty - a tych brak i tylko dzięki temu nie straciliśmy kogoś z podstawowego składu
ad5 - widzę i plusy i je zaznaczyłem (i nie rozmawiamy o Wiśle a o Basałaju jakbyś nie zauważył)