Wyświetl pojedynczy post
dadek
Senior Member

Od: 01.2006

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 23.06.2011, 20:50
serek.c2 napisał(a):Wyświetl post
Właśnie tak sobie wyobrażam - stanowczo zbyt długo układamy się z tymi partaczami.

Po pierwsze - mamy 23 i ja jakoś kadry nadal nie widzę. Po drugie - zamiast klepać o prezentowaniu piłkarzy w poniedziałek trzeba było powiedzieć, że negocjujemy i jesteśmy na dobrej drodze do "podpisania" nowych graczy. Basałaj po prostu kolejny raz się zagalopował w swoich zapewnieniach - każdy laik wie, jak ciężko idą u nas negocjacje...

Nie straciliśmy nikogo, bo nikogo godnego uwagi dla możniejszych klubów nie mamy w składzie. Czy mamy skład na puchary? Jak dla mnie nie - odkładanie transferów już raz przerabialiśmy i wiemy jak to się skończyło. Zdobyliśmy mistrza....
?
po pierwsze - chyba nie rozumiesz do końca że TS Wisła S.S.A jest na R22 tylko "gościem" i jacy by "partacze" nie byli, musimy się z nimi układać. Konrad dał Ci dobry przykład z Lecha ale nie zrozumiałeś
po drugie - jeżeli na dziś uważasz że nie mamy kadry meczowej to już nie wiem czego wymagasz, 30 luda jak w Cracovii w zeszłym roku?
po trzecie - chyba lepiej że negocjacje idą jak po grudzie i w efekcie płacimy za Chaveza 300 a nie 500 kE
po czwarte (ad ostatniego Twojego akapitu) - Małecki, Kirm i przede wszytkim Melikson
i po piąte - sztuką jest w obecnej sytuacji organizacyjno sportowej (nie finansowej- bo wiemy jak jest) naszego klubu tylko narzekać a nie widzieć żadnych plusów... ale Tobie się udaje
Odpowiedz cytując