MCX napisał(a):

Nie, Bakero się go pozbył i był "wolny".
Poza tym oszczędźcie te komentarze w stylu "Wow też mi bomba" itp. bo żal to czytać.
Może niektórzy nie wiedzą, ale klub piłkarski to nie tylko piłkarze, ale też sztab trenerski.
Primel miał wśród kibiców Lecha bardzo dobrą opinię i wielu z nich jest wściekłych, że się go pozbyto.
No tak, ale o czym ja w ogóle piszę... Przecież Cupiał powinien rzucić na stół grube miliony i wykupić z Lecha Rudnevsa, bo nie mamy zmiennika dla Genkova, prawda?
|
o bombach ludzie pisza bo tak podgrzala atmosfere oficjalna piszac o odpaleniu bomby - jakby nic nie napisali tylko podali infe ze gosc zostal trenerem to pojawilo by sie 4-5 postow i wiekszosc by na to nie zwrocila uwagi tak jak w przypadku tego co byl w Zakopanem ... ale nazywanie bumem podpisanie goscia ktorego pozbyla sie konkurencja jest conajmniej smieszne
a pisanie o pstryczku w nos Amiki to tak jakby pisac o pstryczku w nos dla nas jak uda sie Lobo rozwiazac i zwiazal by sie z Amica
==================
jeszcze raz powtarzam , nie chodzi o to kogo tylko jakie cisnienie zrobione z tego...(
jonaf napisał(a):

Jak pierwszy raz słyszysz to nazwisko, to znaczy, że nie znasz się na naszej polskiej piłce kopanej 
|
hmm ciekawa definicja - dodam ze nie jestem w stanie wymienic nawet 4-czy 5 nazwisk trenerow bramkarzy (poza tymi co byli w reprezentacji) ba - nawet nie wiem kto byl takowym w Wisle pomijajac tego ktorego do Wrocka wezwali ( w sumie i tak juz zapomnialem jak sie nazywal)