Na temat Liczki - wydaje mi się, że możnaby go zatrudnić jako trenera młodzieży. Co jak co, ale w prowadzeniu młodych zawodników był doskonały.
wujekWojtek napisał(a):

|
Wszystko to gdybanie bo mogę rzucić tego Olkowskiego z GKS, młody, prawy obrońca, ponoć bardzo utalentowany, wg mnie nie powinien być droższy niż Wilk, ale jak mówiłem, wszystko to gdybanie bo może ma szurniętego menago, który żąda niewiadomo czego...
|
wujekWojtek napisał(a):

Bardzo proszę bez prześmiewczych tekstów. Wiem jaka jest sytuacja na naszym rynku, vide transfer Mierzejewskiego. Jedyna szansa to szukać takich właśnie utalentowanych Błaszczykowskich. Jak już pisałem taki Olkowski powinien być w rejonach ceny Wilka, ale to tylko moje gdybanie.
A Ty Demogorgon wolisz 2-3 zawodników z Bałkanów, czy 2-3 zawodników z Polski? Bo ja wolałbym Polaków, jak pewnie 95% użytkowników tego forum.
|
A ten Olkowski zagrał chociaż mecz w Ekstraklasie? Na środku pomocy mamy młodych polaków - Brud i Stanek. Przecież gdyby byli słabi to by nie zagrali 90 minut wczoraj. Przecież Ruch by nie chciałby Bruda, jeśli ten byłby słabym piłkarzem.