Wyświetl pojedynczy post
vote-for-mikey
Senior Member

Od: 08.2007

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 19.06.2011, 18:34
Na temat Liczki - wydaje mi się, że możnaby go zatrudnić jako trenera młodzieży. Co jak co, ale w prowadzeniu młodych zawodników był doskonały.

wujekWojtek napisał(a):Wyświetl post
Wszystko to gdybanie bo mogę rzucić tego Olkowskiego z GKS, młody, prawy obrońca, ponoć bardzo utalentowany, wg mnie nie powinien być droższy niż Wilk, ale jak mówiłem, wszystko to gdybanie bo może ma szurniętego menago, który żąda niewiadomo czego...
wujekWojtek napisał(a):Wyświetl post
Bardzo proszę bez prześmiewczych tekstów. Wiem jaka jest sytuacja na naszym rynku, vide transfer Mierzejewskiego. Jedyna szansa to szukać takich właśnie utalentowanych Błaszczykowskich. Jak już pisałem taki Olkowski powinien być w rejonach ceny Wilka, ale to tylko moje gdybanie.

A Ty Demogorgon wolisz 2-3 zawodników z Bałkanów, czy 2-3 zawodników z Polski? Bo ja wolałbym Polaków, jak pewnie 95% użytkowników tego forum.
A ten Olkowski zagrał chociaż mecz w Ekstraklasie? Na środku pomocy mamy młodych polaków - Brud i Stanek. Przecież gdyby byli słabi to by nie zagrali 90 minut wczoraj. Przecież Ruch by nie chciałby Bruda, jeśli ten byłby słabym piłkarzem.
.
Odpowiedz cytując