Cytat:
|
Opanujcie sie. Ktos sam zaczal "moze w koncu nie bedzie kompromitacji" wiec kto sie napina?
|
Niejako zostałem wywołany do tablicy. Tak, napisałem że może nie będzie kompromitacji, bo ostatnie Wasze osiągnięcie w pucharach to zdemolowanie Wilna. Jednak wbrew pozorom nie był to jakiś przytyk specjalnie do Legii, po prostu oceniam na trzeźwo 2 dobre transfery, liczę na dwa kolejne i mam nadzieję że się nie skompromitujecie w pucharach. Mało tego, ktoś słusznie zauważył że gra w europejskich pucharach to nagroda za miejsce w tabeli. Więc to że nie graliście w pucharach też o czymś świadczy.
*O, nie wiedziałem że tak często graliście

Czyli po polsku - szybki w....... i do domu.
Nigdzie nie napisałem, że Wisła zamiatała ostatnimi laty w pucharach, że każdy się nas boi, że już jesteśmy w LM. Tematu Wisły w powyższym poście nie poruszałem, wiadomym jest że jedynie Lech grał coś ostatnimi laty. W związku z powyższym stwierdzenie że się może nie skompromitujecie w pucharach obejmuje wszystkie Polskie drużyny. Na razie 2 dobre transfery w waszym wykonaniu które minimalizują ew. wpadkę w pucharach. Zobaczymy co dalej.