Wyświetl pojedynczy post
Ciastek1
Senior Member

Od: 07.2008

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 13.06.2011, 13:13
adamsubaru napisał(a):Wyświetl post
Napisałem to, bo przeczytałem że niektórzy sprowadzeni się uczą polskiego ale nie wiem czy w praktyce czy maja nauczyciela Maskant ma podobno, chodziło mi tez o to co będzie jak Maskanta nie będzie to polski trener by się gorzej dogadał raczej niz on, chociaż gdybac nie lubię i chcę by Robert był długo jeszcze kilka lat, a Ci którzy zostaja po kilka lat to się nauczą, to ułatiw życie w krakowie i komunikację z innymi, ktoś jak siedzi rok to podstawy już powinien znać chociaż, wierze że bez znajomości języka dalej nie będzie to problemem i nowi zawodnicy szybko się wkomponują, Chciałbym tylko by Wisła sprzedała Łobidzińskiego, Boguskiego i Kowalskiego i byłoby super
Ja natomiast chciałbym żeby moderatorzy zablokowali ten napływ czerwcowych wykwitów bo robi się z tego forum niezły cyrk .

Co do Boguskiego to zdaję się ,że większość pamięta tego zawodnika po kontuzji gdzie był cieniem samego siebie.Przed kontuzją był to dla mnie najlepszy zawodnik ówczesnej 11 . Sposób poruszania się po boisku, zmysł do gry kombinacyjnej ,ruchliwość itp. - taka mniejsza wersja Maora. Cechy jakie ten zawodnik posiada i sprzedaje je będąc w formie wydają się być idealne dla taktyki Holendra .Tak więc trzymam kciuki za chłopaka .
Ostatnio edytowane przez Ciastek1 : 13.06.2011 o godz. 13:20.
Odpowiedz cytując