Wyświetl pojedynczy post
westersyl
Guest

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 09.06.2011, 07:49
hcgn napisał(a):Wyświetl post
Sory winetu ale czy Ty w ogóle zastanowiłeś co napisałeś?W promocji? 3 mln?

Wytłumacz mi jakim cudem gość wart 3 mln euro zostaje sprzedany za około 5 razy mniej?Głupi menadżer zamiast opchnąć go za melony, proponuje setki, rezygnując z 5 razy większej prowizji, Głupi właściciel klubu zamiast zgarnąć 3 miliony, decyduje się na 5 razy mniej a co najlepsze - głupia całą Europa jest ślepa i pozwala Wiśle ściągnąć go za śmieszną cenę.

Melikson to dobry grajek, jak na naszą ligę wybitny ale zejdź na ziemię.To że wkręca w ziemię ligowych drwali to nie znaczy że jest wart miliony.Jego wartość rośnie ale powoli.3 miliony to on może będzie wart po dobrym pucharowym roku.
Nie znasz jego sytuacji kontraktowej i tego jak potoczyła się kariera Maora.
Jeszcze przed tym jak Maor do nas dołączył zdecydowana większość tego forum najeżdzała na mnie, że zrobiłem z Melikosna gwiazdę ligii jeszcze przed rozegraniem pierwszego meczu. Bo jak to ? Cała europa ślepa że takiego dobrego piłkarza nie wyciągnęli wcześniej ?
Jak widać miałem rację.
Śledząc regularnie większość z europejskich zachodnich lig wiem że tacy piłkarze jak Melikson są w cenie, i wiele klubów potrzebuje takich zawodników.
Cenę jaką można uzyskać za Maora napisałem tylko dlatego żeby pokazać że nawet jako coś nie wyjdzie w pucharach to mamy koło ratunkowe, które może podreperować budżet.
Ogólnie jeśli na czymś mamy budować optymizm przed pucharami to właśnie na tym że mamy Meliksona.

Cytat:
A Kapka dalej trwa... Pusty smiech
I jak widać siedzi wyżej niż Basałaj
Ostatnio edytowane przez westersyl : 09.06.2011 o godz. 07:52.
Odpowiedz cytując