Wyświetl pojedynczy post
wolfy
Senior Member

Od: 01.2005

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 07.06.2011, 19:16
Sędzia napisał(a):Wyświetl post
Nie potrafię sobie wyobrazić innego powodu, żeby sięgać po Baszczyńskiego czy Wasilewskiego, niż chęć znalezienia za wszelką cenę Polaka, który nadałby się do pierwszego składu. Bo za taką pensję można znaleźć zdecydowanie lepszych zawodników - obcokrajowców, nieskażoną polską myślą szkoleniową.
Ty tak twierdzisz. Tyle, że wątpię żebyś miał lepsze rozeznanie niż Holender.
Ja też mogę napisać, że zgraje Meliksonów czekają tylko, aż ich podpiszemy i na tej podstawie krytykować wszelkie transfery. Albo po (rozmarzyłem się) kupieniu jakiegoś doświadczonego stopera zacząć truć: "A nie lepiej kupić kolejnego Marcelo?".

Tyle, że takie okazje nie trafiają się co chwila.

Sędzia napisał(a):Wyświetl post
I nie widzę tutaj żadnego spadku formy - dlaczego wykluczasz, że ktoś zasugerował Stanowi i Robertowi zwiększenie liczby Polaków w składzie?
Bo to bardzo naiwne, zważywszy na naszą kadrę mówiącą wszystkimi językami świata? Jak Basałaj ściągnął nam Jovanica, to mu z miejsca kazał herb obślinić na sesji zdjęciowej (miłość od pierwszego wejrzenia, ....a mać). Do tego te wszystkie happeningi z lekcjami polskiego, nauką piosenek etc. I co, nagle zwrot o 180 stopni?
Ostatnio edytowane przez wolfy : 07.06.2011 o godz. 19:20.
Już za cztery lata,
Już za cztery lata,
Może będzie Ekstraklasa!
Odpowiedz cytując