Wyświetl pojedynczy post
jova
Senior Member

Od: 07.2003

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 07.06.2011, 15:54
szprotson napisał(a):Wyświetl post
poczekaj bo sie pogubiłem.
Możesz mi podać info ze transfer Baszcza został zablokowany ?
"Warunki, które zaproponował mi dyrektor sportowy Białej Gwiazdy, były przez mnie zaakceptowane, choć były to dużo mniejsze pieniądze niż te, które zarabiałem w Grecji. Dyrektor powiedział mi, że trener jest na tak. Ale decyzja została zablokowana już na górze, najprawdopodobniej przez zarząd. Było kilku przeciwników."
http://www.sports.pl/Pilka-nozna/Mar...471,1,717.html
szprotson napisał(a):Wyświetl post
Oczywiście ze nie wiemy nic, jedyne co mozemy to domniemywać ale skoro z Wasylem tyle czasu gadaliśmy i nie znaleźliśmy złotego środka to moge domniemywać negaatywnie niz pozytwynie.
OK, ale co daje podstawy by pisać "o sytuacji, w której dyrektor sportowy nie może normalnie pracować, bo RN blokuje transfery, nie pozwalając na prowadzenie normalnej, zdrowej polityki kadrowej za którą odpowiada dyrektor sportowy"?
Moim zdaniem to jest nieuzasadnione.

Poza tym Wasilewski to nie jest drugi Marcelo czy inny Melikson. Mówimy o wiekowym i bardzo drogim zawodniku, który dochodzi do formy po poważnej kontuzji. To nie jest okazja, z której trzeba skorzystać.
Markus napisał(a):Wyświetl post
Ponieważ docierają do mnie informacje wskazujące na możliwość realizacji właśnie takiego scenariusza i jak wiadomo, nie tylko do mnie. Nie sposób też zapominać o tradycyjnym zachowaniu się Cupiała i jego polityce po każdym zdobyciu tytułu mistrzowskiego. Nigdy nie było ono impulsem do dalszych inwestycji i poprawy sytuacji całego klubu, wręcz przeciwnie.
Widać te informacje nie są zbyt szczegółowe, skoro nie potrafisz wskazać tych zablokowanych decyzji. Ograniczanie wydatków nie jest równoznaczne z "wetowaniem każdego wartościowego pomysłu dyrektora sportowego". Nie masz podstaw by pisać o tych skrajnie pesymistycznych hipotetycznych sytuacjach jakby były pewnikami.
Odpowiedz cytując