Wyświetl pojedynczy post
szprotson
Socios Wisła Kraków

Od: 06.2005

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 07.06.2011, 15:23
jova napisał(a):Wyświetl post
Wręcz przeciwnie. Myślę, że nic nie wiemy i w związku z tym nie rozumiem czemu mają służyć Twoje wywody. Równie dobrze może się okazać, że poza Baszczem i jakimiś bardzo drogimi transferami nic nie jest blokowane. Czemu zakładasz najczarniejszy scenariusz i piszesz o nim jakby był faktem?
poczekaj bo sie pogubiłem.
Możesz mi podać info ze transfer Baszcza został zablokowany ? imho transfer jest blokowany wtedy gdy jest dla szefa nieopłacalny etc.
Co innego jeśli z Baszczem by sie nie dogadali ,ale skoro napisałes ze zablokowali mozesz podać mi info bo nie znam szczegółów jak widać.

Oczywiście ze nie wiemy nic, jedyne co mozemy to domniemywać ale skoro z Wasylem tyle czasu gadaliśmy i nie znaleźliśmy złotego środka to moge domniemywać negaatywnie niz pozytwynie.
I nie przypominajcie mi poprzedniego okienka bo te okienka sie diametralnie różnia.Dlaczego?:
-SV czy tez BB mowili ze nowymi pilkarzami interesuja sie juz od ...Lutego. Skoro sami tez strzelili sobie w stopę deklarując chęc posiadania gotowej kadry na 11.06 to coś musi byc nie tak, gdyż jest 7 i na razie jest powazny temat tylko Ilieva.
Ale teraz słodkie pierdzenie sie zaczyna, długie wywiady Stana jak to jest jak moze byc, oczywiscie konkretów brak. Dzis wrzucili filmik o Maaskancie, super.Czasem odnosze wrazenie ze jestem po prostu zgrabnie ładnie przygotowywany na to że nowych pilkarzy nie zobacze, i sam musze sie utwierdzic w przekonaniu ze ten trener z tą druzyna ktora posiadamy osiagnie jeszcze jakiś sukces.
cały nasz chuligański trud tobie ukochana ojczyzno

Odpowiedz cytując