Wyświetl pojedynczy post
bridgeburner
Senior Member

Od: 06.2009

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 06.06.2011, 12:44
rw88 napisał(a):Wyświetl post
W sumie jakby tą równą miarą mierzyć każdego, to jakby nie było jest to też charakterystyka Meliksona, też była to w Izraelu gwiazdka góra półtora ostatniego sezonu, będąca w dodatku w wieku 26 lat.

Bonin od lat prezentuje równy, średni poziom, może nie jest to zawodnik na miarę reprezentacji, ale też nie przychodzi do Polonii jako podstawowy zawodnik, bo trudno mi sobie wyobrazić, żeby miał wygryźć ze składu Smolarka, Mierzejewskiego czy Jeża. W dodatku pozyskują go za darmo, bo skończył mu się kontrakt

Sultes i Sikorski też raczej przychodzą deptać po piętach Sobiechowi. A Baszczyńskiego, czy podstawowego reprezentanta Macedonii Todorowskiego trudno uznać za zawodników, co "ze trzy razy pod rząd kopnęli prosto piłkę". Zresztą Sobiech czy Sadlok też udowodnili, że byli w 100% warci tej kasy, którą za nich dano czyli 1.000.00 euro za Artura i 750.000 euro za Macieja. Bruno również się sprawdził (6 goli, 3 asysty), Smolarka też trzeba mimo wszystko zapisać na mały plus (7 goli, 4 asysty), chociaż zarabia ciut za dużo, w stosunku do tego, co dał drużynie.

...

Skuteczność mają nie tak złą, jak się powszechnie uważa.
W czym sie Bruno sprawdził
Statysyka statystyka ale gośc gasnie w 3/4 meczów
Liczy sie wynik drużyny a ten jak na poniesione nakłady był katastrofalny
Bonin ma 28 lat jest tak jak napisałeś średniakiem a pewnie dostanie z 1 mln zł za rok gry(?)
A Sikorski ma 24 lata, to nie jest zawodnik z potencjałem do rozwoju, owszem tez mi sie podoba jego zaangazowanie, ambicja czy determinacja, ale umowmy sie piłkarsko to szału nie robi
Nie na tyle, żeby wydawać na niego z 600 tys E
Moim zdaniem jedynym super transferem Polonii to był Mierzejewski ale o tym zeby go brać z Płocka to pisało sporo ludzi również u nas na forum
oraz Sobiech, z tym ze to juz jak na nasza lige to były spore nakłądy ale niech bedzie
reszta to jest własnie stado przeplaconych kopaczy z ekstraklasy czyli to z czego wiekszosc klubów już na szczescie "wyrosła"
Ostatnio edytowane przez bridgeburner : 06.06.2011 o godz. 12:47.
"Czy mogłem sie cofnąć - cofnąć do czego, do kogo, do jakiego mnie ? Nie ma żadnego momentu w przeszłości, który, cudownie zmieniony, odwróciłby bieg mojego życia, żadnej katastrofy, która mi sie przydarzyła, wskutek czego jestem inny, niż byc powinieniem; niczego takiego nie potrafie wskazać"
Odpowiedz cytując