Wyświetl pojedynczy post
Karherop
Socios Wisła Kraków

Od: 02.2006

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 02.06.2011, 21:49
iamChris napisał(a):Wyświetl post
Layman to raczej nie jest zasłona dymna - niestety- bo przeszedł już badania medyczne, a te przechodzą Ci którzy już są raczej dogadani z klubem.
pokaz mi na oficjalnej gdzie jest napisane o testach tego Holendra

domenica90 napisał(a):Wyświetl post
Z tym Chavezem też mnie rozśmieszacie. Może to i najlepszy obrońca naszej ligi, zgoda. POLSKIEJ LIGI. Ci mali skrzydłowi z Karabachu kręciliby nim młynki aż miło.

raz , a kto w naszej lidze pokazał że jest NIE jest TYLKO na polską lige ?

obiektywnie to nawet o Meliksownie czy Małeckiem można powiedziec to samo

puki ktos nie dostanie możliwości sprawdzenia się z rywalami w Europie nie można powiedziec jednoznacznie że się nie nadaje .

Pareiko , Kirm czy Chavez swoją grą w reprezentacji kraju już udowodnili moim zdaniem że się nadają do gry w pucharach . Chavez tym bardziej pokazał że w przeciwieństwie do polskich pikarzy nie trzęsie dupą przed Hiszpanią , co pokazała minimalna porażka na Mś .

Jak dla mnie to niektórzy próbują bagatelizować odejście Chaveza ( prawdopodobne ) , a fakty są takie że możemy mieć obrone tak samo rozpieprzoną jak rok temu .

Jestem daleki od narzekania na działania klubu , wręcz jestem bardzo cierpliwy i czekam do tego 10 na pierwsze informacjie transferowe , ale jeśli ktos chce mi wmówic że czarne jest białe to nie mogę się powstrzymac przed komentarzem .
Ostatnio edytowane przez Karherop : 02.06.2011 o godz. 22:13.
Odpowiedz cytując