|
Boże drogi, niby sami faceci tutaj, a beczą jak dzieciaki... Czy wy naprawde nie możecie poczekać do tego 10 czerwca?
Czy wam naprawdę wydawało się, że do Wisły przyjdzie Ruud van Nistelrooy? Optymiści, zazdroszczę.
Z tym Chavezem też mnie rozśmieszacie. Może to i najlepszy obrońca naszej ligi, zgoda. POLSKIEJ LIGI. Ci mali skrzydłowi z Karabachu kręciliby nim młynki aż miło.
Ale ok, zgranie, ważna sprawa. No to teraz przykład: powiedzmy, że 15. czerwca Wisła kontraktuje dobrego środkowego obrońcę, wg trenera lepszego od Osmana. Według waszej logiki, w podstawowym składzie powinien jednak grać Chavez, bo jest zgrany z resztą?
Który z was nie chciałby, żeby zamiast Cikosa, Paljicia i jednego ŚO nie grali lepsi obrońcy?
Po co kupować tych obrońców, skoro oni i tak waszym zdaniem nie mogą grać? Niech mi to ktoś wytłumaczy łopatologicznie.
Beczeli w zimie, beczą teraz... Dorośli ludzie. Jeszcze się na urlopy dobrze piłkarze nie zdążyli porozjeżdać, a ci już by chcieli kompletną kadrę. Bo nie można poczekać 1,5 tygodnia, za długo! ...
No i przyszło mi zmienić podpis, "dzięki", Kubuś...
|