AYALA napisał(a):

|
szkoda że Illiev nie jest 3-4 lata młodszy ,oby tylko nie dreptał po boisku
|
okej.
I po co takie wpisy? Widzialeś go ze tak go oceniasz? Czy tylko przez pryzmat zachowania Maćka Ż?
Prosze:
http://www.youtube.com/watch?v=AozII9XxMww
z 5 maja finał pucharu Serbii, nie skrót nie zlepki a cały mecz.
Dzięki temu możesz coś wiecej dowiedzieć sie jaki to jest piłkarz nie tylko w kwestii umiejętności piłkarskich.Schodzi w pierwszych 15minutach II połowy. Dla kogoś kto nie oglądał meczu serbskiej ligi a chciałbym zobaczyc, pozycja obowiązkowa. Iliew gra tutaj hmmm tak jakby na pozycji Kirma/Małeckiego.
Nie będe pisał co co tutaj jest,to trzeba zobaczyć.
Na koniec moge napisac, ze jesli ten pilkarz do Nas dojdzie spokojnie moze razem z Patrykiem isc i spiewać
"chodzcie śmiało, jest Nas mało"
Edyta:
Odnośnie reszty.
Cziko blisko podpisania jest ponoć, Osman kilka dni temu był równie nawet blisko wiec cos chyba musialo sie stać, moze to ze ma wyjazd swój i byc moze na swoj poziom gry wróciłby dopiero na marzec ,dla Nas...za późno.
Lamey - na forum Lisów cieszyli sie z jego odejścia,chłop ponoć szklany zresztą to miałby być powód oblania testów.
Sprzedaż Małeckiego była by totalnym debilizmem nawet jak za niego przyszedł by Wasyl, Peszko i Bandrowski to jestem na NIE. 3xNIE! W sumie nie wiem skąd wpadł mi do głowy pomysł ze sprzedażą Małego, chyba poprzez kolege wyżej, Mały powinien isc do Premiership nie do Belgii.
I nie chce żadnego Jeża. Jeża to można było za czapke śliwek wyciągnąc pół roku temu, skoro wtedy daliśmy dupy to teraz nie płacmy ogromnych sum za niego, bo my mamy budzet ograniczony jesli nie skromny.
Donki : Jeśli 2.5 to kwota odstępnego to Mały nie musi nic. Klub sie zgadza a Patryk uzgadnia kontrakt. Może oczywiscie poweidziec ze chce 500.000 za miesiac i do transferu nie dochodzi.