Ogryzek napisał(a):

Szkoda że takiego luzu i wyrozumiałości nie miałeś dla Małeckiego jak poprzeklinał Saidiego, tylko rzuciłeś jako jeden z pierwszych fatwę na Małego jako rasistę zanim były znane wszystkie fakty!
Za to teraz obrońca "tęczowych" z Ciebie.
Zdjęcia dla mnie żenujące, bo robione w szatni Wisły. W prywatnym życiu niech robią co chcą, ale ich zachowanie nie jest śmieszne dla sporej części kibiców a żałosne.
I nie ma znaczenia czy są homo czy nie. Nikt nie atakuje ich za ich preferencję seksualną. Niechby i byli homo, ale u siebie w domu. W życiu prywatnym a nie w szatni Wisły!
A co do Bałkańców i ich rzekomego temperamentu to:
Rozumiem że w szatni Legii Radović, Antolović z Knezevićem i Kelharem musieli dopiero sekscesy uprawiać po zdobyciu PP? Temperament mają no nie?
A w Lechu w zeszłym sezonie po zdobyciu MP to dopiero Stilić z Injaćem i Djurdjevićem musieli pozowac do zdjęć?
(Jakoś tamci Bałkańcy nie lizali się po klatach tylko nasi)
Wszytko tym można wytłumaczyć (temperamentem), ale to bzdura, nie temperament ale elementarne wyczucie sytuacji!
Piłkarze reprezentują Wisłę i po części Nas kibiców i niech trzymają poziom! Nic więcej.
|
Wybacz, ale dla chamstwa nie mam wyrozumiałości, dlatego nie miałem i wyrozumiałości dla Małeckiego po wspomnianej przez Ciebie sytuacji. Nie oskarżyłem go o rasizm (jeżeli dokładnie przeczytałeś mój post) ale o zbyt chamskie zachowanie względem przeciwnika (kolor skóry nie ma tutaj znaczenia), bo jak sam napisałeś: "Piłkarze reprezentują Wisłę i po części Nas kibiców i niech trzymają poziom! Nic więcej."
To, że mam Wisłę w sercu nie oznacza, że będę pochwalał każde zachowanie piłkarzy naszego klubu i na wszystko będę patrzył bezkrytycznie no, bo przecież to jest Wiślak.