Karherop napisał(a):

|
Rios , Sivakow - raczej kolejne wypożyczenia
|
Rios według mnie nie zostanie z Nami. Płakać po Nim nie będę.
Karherop napisał(a):

|
Kowalski - na wypozyczenie gdziekolwiek
|
Odnoszę wrażenie, że to tylko odsuwanie nieuniknionego. Według mnie On nie ma papierów na granie w Wiśle poza E-klasą a i tu są problemy.
Karherop napisał(a):

|
Chavez , Cikos - z każdym dniem ich przyszłość coraz bardziej się od nas oddala. Jeśli Honduraninianie ( ? ) życzą sobie za niego 600 tys euro to sorry , ale nikt w Wiśle nie wyłozy takiej kasy na obrońcę . Za Cikosa jak ktoś da więcej niz 200 tys euro też będę zdziwiony . Nie mniej jednak jestem zapozostaniem obydwu ale za rozsądną cenę . Kandydatów na ich zastąpienie na pewno będzie wielu .
|
Też tak uważam.
Karherop napisał(a):

|
Wraca do klubu Mączyński ( chociaz to wiadomo od dawna ) i może wkoncu będzie z niego pożytek , po naprawde solidnej ( momentami super ) grze w ŁKSie
|
Oby oby. Chociaż wiadomo jak to z poziomem w 1 lidze jest (wiem wiem Podbeskidzie, ale to był wypadek przy pracy

)
Karherop napisał(a):

Dzisiejsze spotkanie będzie dużym testem dla Burligi i Garguły w kontekście ich przydatności , mam wrażenie że Maaskant ma do nich spore wątpliwości .
Mamy teraz naprawde dużo znaków zapytania i jeśli chcemy zgodnie z zapowiedziami mieć już pełen skład na pierwszym treningu to klub musi się wziąść ostro do pracy . Mam wrażenie że nic nie wyjdzie zapowiadanej zamkniętej kadry 10 czerwca , ale dopiero końcem czerwca / poczatkiem lipca będziemy zamykac ostatnie transfery .
|
Myślę jednak, że główny trzon kadry (czytaj pierwsza 11) będzie gotowa do tego czasu. Sam Stan mówił, że do końca tego tygodnia mają mieć ustalone na jakie pozycje biorą grajków i że lista kandydatów jest już gotowa. Z tego wynika, że powinno być wszystko ok, no chyba że ktoś będzie opóźniać transfer tak jak było z Meliksonem.