Wyświetl pojedynczy post
matys2
Member

Od: 08.2010

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 20.05.2011, 15:23
gianbuffon napisał(a):Wyświetl post
No dobra, może jakby chciał to by znalazł kogoś o 100-200 tys. euro tańszego. Ale weź pod uwagę to, że wtedy będzie trzeba takich dwóch znaleźć. A wtedy już będzie ciężko. Co więcej Chavez jest już zgrany z zespołem a nowi zawodnicy o podobnych umiejętnościach i tańsi o te 200 tys. euro będą potrzebować czasu na zgranie. Chcesz mieć nowego, tańszego gracza kosztem gry w pucharach? Sytuacja z przed roku czegoś Cię nie nauczyła? Tak jak chłopaki wyżej piszą, nikt z obrony nie może odejść. Ani Chavez, ani Cikos. W przeciwnym wypadku trzeba będzie znaleźć 4-5 nowych zawodników do obrony i znów będzie klapa w pucharach.
Dziwne rzeczy piszesz... Przecież z punktu widzenia kibica ważne jest żeby ściągać graczy lepszych sportowo a nie tańszych. Cena to sprawa naszych działaczy nie nasza.

Jak dla mnie Pareiko, Sobol, Wilk, Melex, Mały, Genkow to gracze na europejskie puchary. Co do reszty mam duże wątpliwości.
Cikosz, Chavez popełnili w tym sezonie tyle błędów, że nieraz mi ręce opadały. Mimo to trudno się nie zgodzić z argumentami zgraniu i aklimatyzacji. Biorąc pod uwagę, że eliminacje do LM o krok najbezpieczniej byłoby jak najmniej mieszać w obronie.
Odpowiedz cytując