gianbuffon napisał(a):

|
No dobra, może jakby chciał to by znalazł kogoś o 100-200 tys. euro tańszego. Ale weź pod uwagę to, że wtedy będzie trzeba takich dwóch znaleźć. A wtedy już będzie ciężko. Co więcej Chavez jest już zgrany z zespołem a nowi zawodnicy o podobnych umiejętnościach i tańsi o te 200 tys. euro będą potrzebować czasu na zgranie. Chcesz mieć nowego, tańszego gracza kosztem gry w pucharach? Sytuacja z przed roku czegoś Cię nie nauczyła? Tak jak chłopaki wyżej piszą, nikt z obrony nie może odejść. Ani Chavez, ani Cikos. W przeciwnym wypadku trzeba będzie znaleźć 4-5 nowych zawodników do obrony i znów będzie klapa w pucharach.
|
nie napisałem, że chce aby Honduranin odszedł, źle mnie zrozumiałeś... uważam natomiast, że jeżeli nie dojdziemy do porozumienia z Chavezem to i tak będziemy skazani na szukanie nowego stopera (za podobne bądź mniejsze pieniądze Stan jest w stanie znaleźć porządnego piłkarza, co już udowodnił. a może już znalazł?)... a uwierz mi ostatnią rzeczą jaką bym chciał to niezgrana defensywa przed startem w europejskich pucharach... no ale moja opinia na jego temat jest jasna, jest on piłkarzem z pewnością do zastąpienia.