Wyświetl pojedynczy post
simone
Senior Member

Od: 12.2002

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 19.05.2011, 12:43
orzeu napisał(a):Wyświetl post
O "Jarusiu i calym tym jego PISie" przemilcze bo widze ze juz wiesz lepiej wszystko i "Jarus i ten caly jego PIS" zawsze bedzie zly.
No to weź mi wytłumacz dlaczego tak nagle PiS wziął w obronę środowisko kibicowskie? Dlaczego mam wierzyć w szczerość ich intencji skoro nigdy do tej pory takich poglądów nie głosili? Czyżby kolejna "cudowna wyborcza przemiana", ciekawe jak ją wytłumaczą po wyborach, znowu za dużo leków czy tym razem coś innego...?

zdzichu411 napisał(a):Wyświetl post
nagle? ciekawe bzdury wypisujesz. Posłuchaj cokolwiek co ma do powiedzenia JKM, dużo dużo wcześniej przed Bydgoszczą, a potem wyciągnij tak głupie wnioski. Co do tego co piszesz o Kaczyńskim, masz rację, on pojęcia nie ma jak boisko wygląda ale teraz gra pod publike.
Nagle? A no nagle, ja to widzę przynajmniej. Ten chłop przeczy samemu sobie, mówi Ci to co chciałbyś w danej chwili usłyszeć, ale czemu tu się dziwić wybory idą a poparcia brak mimo że szyldy wymienili. Najpierw niby taki wielki obrońca, a potem twierdzi że po Euro trzeba będzie zburzyć Stadion Narodowy (bodajże w trakcie kampanii samorządowej w stolicy) , nie widzisz pewnego rozdźwięku między jednym a drugim...?!

Odpowiedz cytując