Wyświetl pojedynczy post
TymonPRO
Senior Member

Od: 07.2009

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 18.05.2011, 22:23
pawelo84 napisał(a):Wyświetl post
Pytanie tylko czy aby na pewno te zakupy były takie zajebiste? Popatrzmy na Wisłę z innej pespektywy. Owszem, Mistrzostwo zdobyte dość łatwo, ale przypomnijmy sobie sparingi zimowe. Baty od Valerangi i pozostałych zespołów z Norwegii dają do myślenia. Nie było wtedy może Maora i Gienka, ale styl tamtych porażek był tragiczny. Obawiam się że to co starczyło na Lecha (którego piłkarze robią wszystko by zwolnić Bakero), czy Craxę może nie starczyć na taką Spartę Pragę, Olympiakos czy inne średniej klasy drużyny.
Trzeba się zastanowić gdzie my tak naprawdę jesteśmy. Bo tego chyba nikt nie wie, nawet Maaskant.
Ja mam podobne zdanie,narzekać nie zamierzam (mimo że to nasza polska cecha) ale też trzeba patrzeć realnie
3 transfery graczy pokroju meliksona i mamy szanse coś ugrać w pucharach,obecnym składem nie łudźmy się na polską lige tak ale na faze grupową czy to ligi europy a co dopiero ligi mistrzów to zdecydowanie za mało

Ale podejście optymistyczne jest prze zemnie zrozumiane ponieważ nareszcie mamy bramkarza(bez urazy Mario)
Piłkarze z obecnej kadry mimo że nie wszyscy na równym poziomie to na pewno lepsi niż rok temu(za kilkoma wyjątkami)
Stadion klasy Europejskiej(no prawie,do tego czasu może go skończą)
I wszystko wskazuje na to że trener z innym podejściem niż ,,polska myśl'' może zmienić nasz europejski los

Aha liczę na mocnych sparingpartnerów i niech mi nikt nie mówi że sparingi nie są ważne,na mecze w europie są bardzo ważne
Ostatnio edytowane przez TymonPRO : 18.05.2011 o godz. 22:26.
Ce..... Nas Pojęcie, Którego Wy Nie Znacie <<<<<<<<* WIERNOŚĆ *>>>>>>>> <<< Dzisiaj wrogu Wczoraj Bracie>>>
Odpowiedz cytując