Wyświetl pojedynczy post
PhantomRanger
Senior Member

Od: 09.2007

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 17.05.2011, 19:54
Kluvi napisał(a):Wyświetl post
co do motywacyjnych filmików to ten jest wg mnie najlepszy! Za każdym razem ciary mi przechodzą i ładuje się moja energia
http://www.youtube.com/watch?v=FxUlm...eature=related
na derby też byłby idealny albo na ost mecz eliminacji LM heh
O tak i do tego jeszcze ta odpowiednia muzyka i całość jest powalająca.

ociec Ciemka napisał(a):Wyświetl post
To konkretny facet, pilnujący roboty i mający poczucie humoru. Osiągnął pierwszy z dwóch celów - zdobył mistrzostwo. Jeśli uda mu się wejść do LM to pewnie drugi sezon będzie jego ostatnim w Wiśle. Pojdzie wyżej. I chyba dobrze
Mam nadzieje, że ta postawa jest zaraźliwa i Kazimierz Moskal nauczy się przy Maaskancie wielu rzeczy. Jeśli po naszym hipotetycznym póki co awansie do LM chciałby go jakiś lepszy klub to problemów nie należy mu robić, a i tak dostanie zaszczytne miejsce w Galerii Sław Wisły Kraków jako pierwszy trener, który wprowadził nas do LM.

StarBuzz napisał(a):Wyświetl post
Az boje sie myslec kto moglby go zastapic
Obojętnie od tego co się wydarzy nie możemy wracać do polskiego bagna. Co więcej mam nadzieje, że Stan Valckx nie odejdzie od nas szybko. Takich perspektyw na przyszłość nie było u nas od bardzo dawna i oby jedna porażka tego nie przekreśliła.
"W meczach powinni dawać z siebie wszystko! Ze zmęczenia powinni rzygać, mdleć, z wysiłku narobić w spodnie, cokolwiek!"- ANDRZEJ IWAN
Odpowiedz cytując