Temat: Protest...
Wyświetl pojedynczy post
c.
Senior Member

Od: 10.2005

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 13.05.2011, 15:51
martonas napisał(a):Wyświetl post
I to jest kolego właśnie cel całej tej pokazówki Tuska, WD PZPNu co tydzień karze pół ligi za piro czy transparenty, bo albo klub przymyka na to oko, bo ma układ z kibicami albo nie potrafi wyegzekwować obowiązujących przepisów.
Jaki układ z kibicami? oprawa jest czymś normalnym. A Ty to piszesz jakby kibice chcieli wnieść co najmniej 20 tasaków i wymordować pół stadionu. Klub się zgodził na jej wniesienie i nie doszukał się w niej żadnych nieodpowiednich akcentów. Kibice nic złego nie chcieli zrobić. Pokaż mi przepis mówiący o tym że nie można zaprezentować oprawy na stadionie.
Cytat:
Tak jak mówisz to co jest na tej oprawie nie ma znaczenia, bo równie dobrze wyrażając zgodę klub mógł wyjsc z założenia, że nie będzie robił problemów
Ja tak nie powiedziałem. Jak może nie mieć? chyba jest różnica między oprawą na której widnieją rozcięte głowy i polana krew a oprawą z herbem Wisły w koronie, czy jednak nie? To tak jakby powiedzieć że osobą która zamordowała niczym się nie różni od osoby która ukradła 2 jabłka w spożywczaku.
Zaraz będzie w mediach "Klub ma układ z kibolami, jakiś bandyta wyszedł na gniazdo i sektor kryminalistów dopingowało swój zespół" . Przykro to pisać ale na niektórych powoli ta sieczka bzdur w wykonaniu Tuska zostaje wylewana na co poniektórych głowy.
Ostatnio edytowane przez c. : 13.05.2011 o godz. 15:57.