Wyświetl pojedynczy post
WiślakMyślenice
Senior Member

Od: 07.2009

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 13.05.2011, 14:53
Cytat:
Master - postaram się odnieść:

1. Jestem za głośnym i kulturalnym dopingiem wspierającym ukochaną drużynę.
Jestem przeciw dopingowi rasistowskiemu, małpim odgłosom itp. itd. Mam nadzieję, że w najbliższym meczu nie będzie rasistowskich wycieczek - bo to wiocha, szczególnie że gra u nas Maor
2. Niestety nie byłem w Anglii na meczu, więc mogę się odnieść do tego co widać w telewizji. Przyznasz, że doping na MU jest żywiołowy co nie wyklucza czasem dopingu typu sprzeciw -> love United, hate Glazer i złoto-zielone szale.
Takie akcje są biegunowo różne od opuszczenia trybun, wyzywania pikników (niektórzy z nich mają więcej lat stażu na Wiśle niż niektórzy "zagorzali ultrasi na G) a to co odstawił gniazdowy na Lechu kwalifikuje się do wydania zakazu klubowego (użycie mikrofonu sprzętu nagłaśniającego udostępnionego zapewne przez klub do organizowania "dopingu" przeciwko innym kibicom wspierających Wisełkę)
3. Kolorowe oprawy są jak najbardziej wskazane o ile odnoszą się do meczu i służą dopingowi dla własnej drużyny.
Jestem przeciw oprawom, które służą do politycznych demostracji. Przyznasz, że wizerunek kibola umęczonego pod pąckim Tuskiem to jednak przesada?

Nie zgodzę, się że rząd nie pomysłu na wyjście z sytuacji. Ten pomysł ma - uderzenie po kieszenie właścicieli klubów za bratanie się z bandytami, nierespektowanie prawa, nie przestrzeganie zakazów stadionowych, przekupywanie ochroniarzy itp itd. Ma pomysł, i jak widać konsekwentnie go realizuje.
-> Na Maora to chyba antySEMICKIE.
-> na Arbolede były to gwizdy i buczenie czysto antyPEDALSKIE. Chyba że lubisz mieć palec w pupie, to pomogę Ci załatwić numer do niego.
->Jeszcze raz- jeżeli ktoś nie widział oprawy na Lecha niech zamknie ryj. Sam nie widziałem, słyszałem jedynie, że miała być sektorówka czysto wiślacka i piro. Jeżeli miała być opcja przedstawiona przeze mnie, lub ta z pąckim Tuskiem, to ukłony dla zarządu za prawidłową reakcję, i wtedy G ma podwójne powody do wstydu.

Żeby nie było- sam chodzę na G, ale w momencie "podziałów" byłem głęboko rozgoryczony, do dziś nie mogę uwierzyć, jak to się mogło stać. Każdy przychodzący na mecz wspiera ten klub "czy to oprawą, dopingiem, czy większą ilością gotówki wydanej w klubowej kasie".
13.04.2013r. - mecz z poWIŚLEm Warszawa. "Rudy Włoch działa. Nie ufaj rudym ludziom, bo one rude są."

Odpowiedz cytując