Wyświetl pojedynczy post
zybert77
Senior Member

Od: 09.2010

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 13.05.2011, 10:26
Greeg napisał(a):Wyświetl post
Ile razy trzeba powtarzać takim za przeproszeniem ignorantom jak Ty że jeśli ma się zakaz na PZPN i Ekstraklasa to dwie odmienne instytucje i każda ma prawo zakazywać oglądania spotkań tylko w ramach tych organizowanych przez siebie, ergo jeśli S miał zakaz na Ekstraklasę to jego świętym prawem było pojechać na finał PP organizowany przez PZPN gdzie zakazu nie miał

Reszty bzdur nie mam zamiaru nawet komentować. Żeby o czymś pisać wypadałoby mieć jakieś pojęcie o przedmiocie swoich dywagacji.
I co z tego, że to inne rozgrywki? Jeśli uważasz, że bandyta który pobił pracownika klubu na rozgrywkach Ekstraklasy ma święte prawo pojechać na rozgrywki PP żeby tam zrobić rozróbę (jeszcze mu dali trofeum), albo na mecz reprezentacji - to się mylisz.

Właśnie to się powinno zmienić. Jeśli to wymaga zmian w prawie (choć nie sądzę, żeby aktualnie bandyta wygrał przed sądem sprawę o dyskryminację za to że mu nie sprzedali biletu) - to niech takie zmiany zaistnieją.

Jak rozumiem Ty ignorantem nie jesteś i nie widzisz żadnych sygnalizowanych przeze mnie problemów? Tak wg. Ciebie być powinno?

Nie wiem czy byłeś na wyjeździe w Rzymie, ale ja chciałbym żeby w Krakowie ludzie mogli chodzić w szalikach. Widzisz spacerowałem sobie po ulicach w Rzymie, rozmawiałem z ludźmi których interesował mój szalik i widziałem ludzi w szalikach to Romy to Lazio...
Czego tam nie widziałem tam żeby kibice Lazio, lub Romy zabijali się siekierami lub obawiali się przyznawać komu kibicują...
Odpowiedz cytując