Wyświetl pojedynczy post
szprotson
Socios Wisła Kraków

Od: 06.2005

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 12.05.2011, 14:03
palikot napisał(a):Wyświetl post
Czekałem na to,
Nie! nie jego sprawa... bo jeśli mamy iść jednym glosem, to wszyscy razem musimy szanować nasz wspólny cel.
ale przeciez na wstępie napisałeś ze jak ktoś nie rozumie twojej pasji to jest frajerem, wiec ciezko by jakies +/- 7000 ludzi szanowało współny cel skoro Ty im jedziesz od frajerów.

palikot napisał(a):
Nie. Frajerzy to dopiero są Ci, którzy wam wszystkim kibicom, nie raz z własnej kiezeni!! fundują przejazdy pociągiem na wyjazd... fundują kibicom Lechii bilety za kilkadzisiat zotych, robią akcje charttatywne, wspomagają domy dziecka, organizują mlodym z biednych rodzin wyjazd na mecz i o nich piszecie bandyci, a klub ich jeszcze wydyma!! Oni to muszą być dopiero frajerami, dawać tak sobie cisnąć przez media, przez kibiców z E(wystarczy poczytać wislaportal) i klub. Ale oni mają pasję, i robią to mimo wszystko. A dla mnie frajerem jest ten kto tego nie rozumie, nie ważne czym jeździ, jaki ma dom, ile płaci za bilet i na ilu wyjazdach był(jak nas na swiecie jeszcze nie było).
no to jak w końcu?
palikot napisał(a):
Bo nie kazdy musi to rozumieć, ja tez nie rozumiem tych co jeżdzą do innych krajów na jakiś koncert, ale nie smieje sie z tego i im nie dogaduje. Frajerem bym byl, gdybym to robil
Ostatnio edytowane przez szprotson : 12.05.2011 o godz. 14:15.
cały nasz chuligański trud tobie ukochana ojczyzno

Odpowiedz cytując