palikot napisał(a):

Czekałem na to,
Nie! nie jego sprawa... bo jeśli mamy iść jednym glosem, to wszyscy razem musimy szanować nasz wspólny cel.
|
ale przeciez na wstępie napisałeś ze jak ktoś nie rozumie twojej pasji to jest frajerem, wiec ciezko by jakies +/- 7000 ludzi szanowało współny cel skoro Ty im jedziesz od frajerów.
palikot napisał(a):
|
Nie. Frajerzy to dopiero są Ci, którzy wam wszystkim kibicom, nie raz z własnej kiezeni!! fundują przejazdy pociągiem na wyjazd... fundują kibicom Lechii bilety za kilkadzisiat zotych, robią akcje charttatywne, wspomagają domy dziecka, organizują mlodym z biednych rodzin wyjazd na mecz i o nich piszecie bandyci, a klub ich jeszcze wydyma!! Oni to muszą być dopiero frajerami, dawać tak sobie cisnąć przez media, przez kibiców z E(wystarczy poczytać wislaportal) i klub. Ale oni mają pasję, i robią to mimo wszystko. A dla mnie frajerem jest ten kto tego nie rozumie, nie ważne czym jeździ, jaki ma dom, ile płaci za bilet i na ilu wyjazdach był(jak nas na swiecie jeszcze nie było).
|
no to jak w końcu?
palikot napisał(a):
|
Bo nie kazdy musi to rozumieć, ja tez nie rozumiem tych co jeżdzą do innych krajów na jakiś koncert, ale nie smieje sie z tego i im nie dogaduje. Frajerem bym byl, gdybym to robil
|