Temat: Ekstraklasa
Wyświetl pojedynczy post
arti
Guest

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 11.05.2011, 11:01
Sartre napisał(a):Wyświetl post
Ależ to idiotycznie brzmi z tą "dymisją" i "nie przyjmowaniem dymisji". Co to, Probierz z mianowania jest? To minister ds. Jagiellonii jest, czy coś?
Tzn. ja wiem o co chodzi*, ale brzmi to absurdalnie Zresztą cała sytuacja jest mocno patowa dla obu stron - no bo Probierz musi prowadzić drużynę, od której się odwrócił, a klub będzie musiał takiego trenera znosić. I pewnie, jak zawsze, poszło najzwyklej w świecie o kasę
* Probierz chciał rozwiązania kontraktu za porozumieniem stron, a Jagiellonia się nie zgodziła - więc teraz Probierz będzie musiał ponosić wszelkie konsekwencje zerwania kontraktu, jakie ma w tym kontrakcie zapisane - jeżeli jest zdeterminowany z Jagiellonii odejść.
Zaznaczam, że nie wiem co się tam dzieje, ale może jest taka hipoteza, że taki poziom kwasu jest w szatni, że Probierz już tego nie odwróci więc chce się zwinąć. Może bez niego chłopaki wezmą się do roboty i zdołaja obronic pudło.
Generalnie to chyba ktos tam albo i wszyscy nie wytrzymali psychicznie szczęścia (PP, bdb jesień), które na nich spadło. Cóż... bywa i tak.
Odpowiedz cytując