Cytat:
|
Największy ból , że program jest w otwartej telewizji i dociera do sporej rzeczy odbiorców. To czekamy kiedy Amerykanie przyjadą go zlikwidować, swoją drogą ciekawe który jest na ich liście.
|
Myślę że ten temat zostanie poruszony podczas majowej wizyty Obamy w Polsce.
Kto jak nie navy seals mógłby odpowiednio zająć się kwestią tego terrorysty.
Tak poważnie pisząc , to kwestia obrony Starucha w tzw. powszechnej opinii wydaje się stracona.
Gwałciciele , pedofile , mordercy - kij z nimi.
Staruch prze bandzior a tłumaczyć jakiemuś ,,kosmicie'' , że może obraz przez media przerysowany , na daremno.
Cytat:
|
Nie rozumiem, tylko jednej rzeczy tych śmiesznych kar za transparenty nie związane z meczem, że Kibice pamiętają o historii swojego kraju, o ważnych wydarzeniach za to dostają karę, za pamięć, za patriotyzm! To jest porażka.
|
To i tak masz sporo tolerancji skoro tylko tej jednej sprawy nie rozumiesz
Oczywiście kwestia z transparentami totalnie absurdalna.
Pamiętajmy że żyjemy w kraju(nawet bym podciągnął w świecie) w którym czerwona pięść jest rasistowska
Zresztą wystarczy poczytać dzień z życia bohaterskiego delegata PZPN
Cytat:
|
- Byłem delegatem na meczu Lecha ze Śląskiem Wrocław. W siódmej minucie wywieszono napis: "Żarty, żartami, Lech Poznań zawsze nad wami". Wyrażenie "nad wami" to ewidentne podsycanie wrogości. Poleciłem go zdjąć i po interwencji kierownika ds. bezpieczeństwa został zdjęty. Drugi transparent to było "Mari pamiętamy - 30 III 2003". Okazało się, że chodzi o jakiegoś zmarłego kompana. Też kazałem zdjąć, ale kibole odmówili kierownikowi ds. bezpieczeństwa, trzeba było wezwać wyższą instancję z klubu. Ciągle odmawiali, więc zagroziłem, że nie rozpocznę drugiej połowy. Dopiero wtedy poskutkowało. Kazałem też zdjąć sektorówkę kibiców Śląska z logo Amiki [kibole naigrywają się tak z Lecha, który powstał z połączenia obu klubów] i obraźliwym napisem
|
Tacy kosmici żyją wśród nas i maja niestety wpływ na istotne kwestie.
Cytat:
Wojewoda Kozłowski: "Mam kolegów, którzy nie mogą zabrać dzieci na mecz, ponieważ im żony zabraniają".
Dzieciom wypada współczuć ojców, żonom mężów a Kozłowskiemu kolegów.
|
Piękne podsumowanie

Gość ma totalnie wywalone na to , że każdy już wie jak to było z motorycznością tych decyzji (nawet osoby powiązane z PO przyznają iż chodziło o to by ,,walnąć pięścią w stół'') , dalej będzie brnął w zaparte i uzasadniał podstawy swojego działania kontekstem prawnym