Temat: Ekstraklasa
Wyświetl pojedynczy post
mitmichael
Socios Wisła Kraków

Od: 11.2008

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 05.05.2011, 15:32
legion18 napisał(a):Wyświetl post
Tu nie chodzi o stadiony. Stadion w Poznaniu na meczu Lecha nie spełnia wymogów bezpieczeństwa, ale w niedzielę na meczu Warty już spełnia... Nie chcecie nas na stadionach? To będziecie mieć na ulicach...
Własnie przez takie osoby stadiony zamykaja i beda zamykac. Juz niedlugo bedzie to co mowił Tusk - stadion nie spełnia wymogow to nie bedzie w ogole na nim kibicow - załapie sie na to pare klubow jak nie wszystkie. Jezeli tego chcesz to idz i stoj na ulicy az Ci noga uschnie. Ekstraklasa przez takie zachowania na pewno duzo zyska

EDIT:
mr_kwolf napisał(a):Wyświetl post
Ty w ogóle przeczytałeś to co napisał legion?

I w takim razie powiedz mi czy wg twojotuskowej tabeli wymogów stadion Lecha spełnia te wymogi czy nie? Jak nie to dlaczego? Co w tym stadionie jest nie tak?
A Ty wyraznie przeczytałes co ja napisalem czy nie? Widzisz gdzies bym napisał, ze popieram Tuska i decyzje o zamknieciu stadionu Legii czy Lecha? Chodziło mi o to, ze takim postepowaniem kibicow Tusk i jego rzad wiecznie bedzie takie rzeczy robił wymyslajac sobie specjalnie przy tym, ze stadiony nie spełniaja warunkow bezpieczenstwa. Gdyby stadion nie spełniał tych warunkow to by juz dawno zostal zamkniety a nie teraz.

EDIT: 2
mr_kwolf napisał(a):Wyświetl post
Znaczy jesteś potulny jak baranek i przyjmujesz bez jakichkolwiek protestów wszystko co postanowi "góra"? Brawo, jeszcze pare lat i będziemy mieli nową Koreę Północną.
Nie przyjmuje takiego stanu rzeczy gdyz zaliczam sie do kibicow a takie postepowanie jest krzywdzace takze dla mnie bo skoro teraz zamkneli stadion Lecha i Legii to niedlugo moga dla swojego widzimisie zaknac tez stadion Wisły.
Powód: edycja
Ostatnio edytowane przez mitmichael : 05.05.2011 o godz. 16:33.
Odpowiedz cytując