Billy napisał(a):

|
Z tymi sześcioma wzmocnieniami to trochę przesadziłeś. Choćby nie wiem jakie byłyby to transfery to nie można od nowa zgrywać drużyny, tylko kontynuować to co już Maaskant zrobił z Wisłą. Jeżeli wymienimy znów połowę składu to marzenia o pucharach znów pójdą się pieprzyć . Uważam, że potrzebujemy DOBREGO, drugiego środkowego obrońcę ( Chavez z meczu na meczu co raz bardziej mnie przekonuje ), przynajmniej jednego DOBREGO bocznego obrońcę no i koniecznie napastnik, bo nie ma Genkova i widzimy co się dzieje. Te 3 pozycje to wg. mnie priorytety. Jeśli chodzi o "boczniaka" to marzy mi się Kuba Rzeźniczak, ale raczej to tak w ramach s-f. Liczę, że dokładnie Stan i spółka przeszukają polski rynek, bo pasuje żeby chociaż tych 3 Polaków grało w 1 składzie. No nic czekamy na konkrety.
|
2 Bocznych , Napastnik , Za Jirsaka kogoś. To są już 4 transfery.Wilk powinien zastąpić Sobola bo jak nie on to kto ?.
Cikos jest dla mnie za słaby , Chavez coraz lepiej zaczyna grać , ale zobaczymy czy do końca sezonu będzie grał coraz lepiej czy nie.