Wyświetl pojedynczy post
TOMEK 11
Senior Member

Od: 11.2009

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 02.05.2011, 10:12
88seba88 napisał(a):Wyświetl post
No i jak myślicie 33 -letni baszczyński mógłby jeszcze u nas pograć czy już za stary i lepiej postawić na młodego szczerze to baszczyński był jednym z moich ulubieńców i potrafił grać i włączać się do akcji ofensywnych i mógł grać także na środku obrony i świetnie sobie tam radził a poza tym ma już spore doświadczenie a to ważne w walce o europejskie puchary
widać Baszczu gra pełne 90 czyli w jakiejś formie tam musi być, zawsze to lepsza ewentualność niż Cikos w pierwszym składzie tylko że na krótką metę

anthony09 napisał(a):Wyświetl post
Wy tu pięknie ładnie sobie ustawiacie składzik na Europe ale coś mi tutaj tak w ogóle lekko nie pasuje !
Z waszej strony analizując skład naszej drużyny i z uciechą ustawiając wszystkich zawodników niczym w Football Managerze muszę przypomnieć i ostudzić niektóre gorące głowy, że ...
! 1. Chavez 30 czerwca 2011r. kończy grę w Wiśle Kraków !
! 2. Cikos 30 czerwca 2011r. kończy grę w Wiśle Kraków !
3. Żurawski 30 czerwca 2011r. kończy grę w Wiśle Kraków
4. Rios 30 czerwca 2011r. kończy grę w Wiśle Kraków
5. Nourdin Boukhari 30 czerwca 2011r. kończy grę w Wiśle Kraków
6. Mikhail Sivakov 30 czerwca 2011r. kończy grę w Wiśle Kraków
7. Serge Branco 30 czerwca 2011r. kończy grę w Wiśle Kraków
8. Radosław Sobolewski 30 czerwca 2011r. kończy grę w Wiśle Kraków
8. Wojciech Łobodziński "bardzo możliwe" 30 czerwca 2011r. kończy grę w Wiśle Kraków
9. Łukasz Garguła do PGE ?

Podsumowując : Bardzo pesymistyczne ale w sumie realny wariant jest że +/- 6 zawodników odejdzie od nas w lecie.

I jak ktoś mi powie, że w lecie nie przeżyjemy kolejnej rewolucji w składzie to normalnie nie uwierzę !
Fakty są takie, że w lecie znowu przyjdzie z ponad 5 zawodników ;]
I zostaniemy z jednym napastnikiem, który jest niewiadomą (Genkov - raz wpadnie, raz z 3 metrów nie strzeli)!
Bez bocznych obrońców, bez stoperów, bez lidera(kto wtedy kapitanem ?)

Wyobraża sobie ktoś sytuację, że aż 9 zawodników odejdzie od nas Nie wliczyłem Małeckiego, Meliksona, Kirma którzy mogą dostać jakieś oferty z zagranicy.
Jeżeli taka jest polityka zespołu, że co rundę z 5 zawodników należy wymienić to niestety zbyt wiele w Europie nie ugramy ;/

Ale w gruncie rzeczy pocieszające jest to, że w jakimś tam stopniu tworzy nam się szkielet
Pereiko
Cikos () Chavez Bunoza (?) Paljic ()
Wilk Jirsak ()
Małecki Melikson Kirm (?)
Genkov (?)
? - mogą zagrać
- z trudem ale zaakceptuje
Chavez z Cikosem na 90% zostaną wykupieni, Sobol też pewnie dostanie roczną umowę więc nie dramatyzujmy

a co do ofert za Kirma i Małeckiego to raczej nie liczyłbym na takich desperatów

żadna rewolucja, zarzucę tego screena już chyba ze 3 raz, ci panowie naprawdę nic nie dają drużynie i to nie będzie żadna rewolucja tylko swoiste oczyszczenie:

co do trzonu wg mnie jest taki, ci piłkarze mają określony poziom i mogą nam "coś" dać w przyszłości

Odpowiedz cytując