Temat: Ekstraklasa
Wyświetl pojedynczy post
flamengista
Piknik

Od: 03.2004

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 01.05.2011, 10:15
Karherop napisał(a):Wyświetl post
(...)
Jako że mecz Wisły z Górnikiem jeszcze oglądałem , tak jestem totalnie zażenowany . Prawą stronę obrony mamy najgorszą w całej ekstraklasie . Wierzę że wyjdziemy z tego dołka , ale z taką padaką nie mamy czego szukać w pucharach .

(...)
To za mało powiedziane. Cikosz jest przeciętnym obrońcą, ale o Branco wypada powiedzieć słów kilka. Brazylijski Branco powinien go pozwać do sądu o zniesławienie - używanie tego samego piłkarskiego pseudonimu, co Mistrz Świata z 1994 to szczyt bezczelności.

Szukam pamięcią i tak słabego zawodnika jak nasz Serge Branco to w Wiśle od czasów Tele-foniki nie pamiętam. Ba, może pod wpływem wczorajszych wydarzeń przesadzam - ale ciężko mi sobie przypomnieć równie słabego skrajnego obrońcę w całej lidze.

rw88 napisał(a):Wyświetl post
Statystyczne rozkminy nie mają sensu, bo to, że góra zdobywa mniej punktów może być efektem tego, że dół i środek jest lepszy, niż kiedyś. Prawdziwą weryfikacją poziomu aktualnej ligi będą dopiero przyszłoroczne puchary, wszystko inne to czcze gadanie.
Jasne, że można tak powiedzieć. Ja jednak twierdzę, że to nie środek i dół lepszy, a przede wszystkim czołówka znacznie gorsza. W dodatku bez skutecznych napastników nasze zespoły w Europie mogą sobie pogwizdać, a nie sensownie grać w piłkę. A tych napastników brakuje.
Ostatnio edytowane przez flamengista : 01.05.2011 o godz. 10:18.
Uma vez Flamengo, sempre Flamengo
Odpowiedz cytując