flamengista napisał(a):

Po dzisiejszym meczu nie mam wątpliwości - kontrakt z Serge Branco należy rozwiązać w trybie natychmiastowym. Ten facet robi sobie totalne jaja - jego gra to sabotaż i kpina z kibiców.
Wolę, by grał Kowalski, Burgliga - ba, nawet Czekaj, Cyzio czy Rajfur. Efekt będzie podobny, a przynajmniej chłopaki zdobędą doświadczenie.
Rozumiem bronienie naszych piłkarzy przed nadmierną krytyką, sam to robię jako moderator ale są pewne granice przyzwoitości. Wolę, żeby Wisła grała w 10 niż z tym facetem w składzie. Serge prezentuje poziom drugoligowy, jego występy w pierwszej drużynie są skandalem.
PS. Mogę zrezygnować z funkcji moderatora, ale napiszę jeszcze raz - Segre Branco należy wywalić, w trybie natychmiastowym. Są pewne granice przyzwoitości, tu je przekroczono zdecydowanie.
|
Pisałem to już wcześniej, jego nalaeżało wypier z klubu już po pierwszej rundzie.
Branko sprawia wrażenia zawodnika który potrafi grać w piłkę, mianowicie potrafi ją przyjąć i prosto podać. Wrzutka też lepsza od podobno najlepszego obrońcy w lidze Rzezniczaka. Natomiast motorykę ma na poziomie gościa po 40 stce. Nie da się grać w będąc w takim stanie. Nie ma wytłumaczenia dla Maaskanta za wpuszczenie go na boisko.
Co do Żurawia, przez wzgląd na jego legendę niech go Maaskant już nie wpuszcza na boisko.