Wyświetl pojedynczy post
westersyl
Guest

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 01.05.2011, 09:43
flamengista napisał(a):Wyświetl post
Po dzisiejszym meczu nie mam wątpliwości - kontrakt z Serge Branco należy rozwiązać w trybie natychmiastowym. Ten facet robi sobie totalne jaja - jego gra to sabotaż i kpina z kibiców.

Wolę, by grał Kowalski, Burgliga - ba, nawet Czekaj, Cyzio czy Rajfur. Efekt będzie podobny, a przynajmniej chłopaki zdobędą doświadczenie.

Rozumiem bronienie naszych piłkarzy przed nadmierną krytyką, sam to robię jako moderator ale są pewne granice przyzwoitości. Wolę, żeby Wisła grała w 10 niż z tym facetem w składzie. Serge prezentuje poziom drugoligowy, jego występy w pierwszej drużynie są skandalem.

PS. Mogę zrezygnować z funkcji moderatora, ale napiszę jeszcze raz - Segre Branco należy wywalić, w trybie natychmiastowym. Są pewne granice przyzwoitości, tu je przekroczono zdecydowanie.
Pisałem to już wcześniej, jego nalaeżało wypier z klubu już po pierwszej rundzie.
Branko sprawia wrażenia zawodnika który potrafi grać w piłkę, mianowicie potrafi ją przyjąć i prosto podać. Wrzutka też lepsza od podobno najlepszego obrońcy w lidze Rzezniczaka. Natomiast motorykę ma na poziomie gościa po 40 stce. Nie da się grać w będąc w takim stanie. Nie ma wytłumaczenia dla Maaskanta za wpuszczenie go na boisko.

Co do Żurawia, przez wzgląd na jego legendę niech go Maaskant już nie wpuszcza na boisko.
Ostatnio edytowane przez westersyl : 01.05.2011 o godz. 09:55.
Odpowiedz cytując