westersyl napisał(a):

lol
Nie wiem może ty byłeś w gronie tych osób które zwalniały go po serii słabszych spotkań, przyczepiają się nawet do wyglądu jego garnituru.
Zresztą kto wie co by się stało gdyby nie zwycięstwo z Lechią. Prawdopodobna informacja była taka, że gdyby przegrał w ty meczu to pakowałby manatki, a Zielniski był wtedy wolny, zresztą Rober apelował o tym w C+ i w ostatnim wywiadzie, że nie może być tak, że przegramy 2 mecze i jego posada jest już zagrożona.
Powodzenia w przeszukiwaniu moich postów. Pozdro.
edit:
Do postu poniżej:
Nie wiem skąd ty takie rzeczy wiesz bo ja personalnie takiego czegoś nigdy nie napisałem. Ciekawi mnie natomiast to, że jedna osoba potrafi mieć po kilka kont na tym forum.
Powodzenia w zabawie w detektywa szprostson.
|
a no chyba jednak pisales, ze wymazujesz
westersyl napisał(a):

O mój boże, daj sobie spokój, doskonale zdaje sobie sprawę że pisałem wiele bzdur kiedy odchodził Paweł, usuwalem je nawet na drugi dzień, jak widać nie wszystko. Powiem nawet więcej co 5 lub więcej z moich postów można rozbić o kant dupy, i twierdze że nie tylko ja tak mam.
Dzięki na pewno jak craxa będzie grac super przerzucę się na nią. Pozdro.
|
podrawiam
p.s. jak ja juz cos napisze to pozniej tego nie wymazujue i nie matacze

a jak juz bym mial sie posuwac do takich rzeczy to pozniej bym nie pisal do minnych powodzenia w szukaniu postow, bo jak sam przyznales podobno tego nie robisz.pozdro