Wyświetl pojedynczy post
orzeu
Senior Member

Od: 11.2002

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 20.04.2011, 09:01
cyrus napisał(a):Wyświetl post
Orzeu Ty masz chyba jakieś problemy osobiste. Zamiast się użalać nad wszystkim to może byś sie wziął do jakiegoś konstruktywnego zajęcia. Ale w sumie to takie polskie, nic nie jest naszą wina tylko Niemców, Rosjan, Żydów czy jeszcze kogoś innego. Polska Winkelriedem narodów, martyrologie nam wpojono w szkole i będziemy się romantycznie umartwiać do końca naszych dni. Może się już przestańce zajmować Smoleńskiem, a zacznijcie tym, żeby Smoleńsk nigdy się nie powtórzył. Ale oczywiście "prawdziwym Polakom" łatwiej jest leczyć chorobę niż zapobiegać jej objawom.
Na koniec jeszcze cytat z zapewne twojej ulubionej pani polityk B.Kempy - "Katyń = Smoleńsk" , prawdziwy język miłości.
Fajnie by bylo gdybys nauczyl sie rozmawiajac z ludzmi swoje uwagi na ich temat zachowal dla siebie jesli nie masz pojecia o tych osobach zadnego bo zwyczajnie ich obrazasz, no chyba ze inaczej nie potrafisz niz reagowac agresywnie na podawanie suchych faktow w postaci liczb ktore nie pasuja do Twojej wizji swiata.
Nie wiem gdzie widzisz uzalanie w prostowaniu nieprawdziwych liczb z demonstracji czy komentarzu do filmiku z ludzmi nieszczesliwymi i wlasnie uzalajacymi sie na rzeczywistosc w postaci lokalizacji czyjegos grobu ale to nie moj problem.
Wymagasz ode mnie w liczbie mnogiej zeby zadbac o to by taka katastrofa sie wiecej nie wydarzyla. Niestety trafiles kula w plot bo gdybys wiedzial czym sie "konstruktywnie zajmuje" to wiedzialbys iz posrednio dbanie o bezpieczenstwo wielu ludzi, w tym takze politykow i prezydentow roznych panstw jest jednym z moich glownych obowiazkow zawodowych.
Poza tym gdybys zechcial laskawie sie zastanowic to znalazlbys lepszych adresatow swoich slow odnosnie zapobieganiu wypadkom w przyszlosci, np. ministra Klicha, Tuska i calego rzadu Polski.
No i widze ze wiesz lepiej co "zapewne" mysle o calej sprawie, rowniez o Rosjanach, Niemcach, Zydach i Kempie. Skoro wiesz to w rozmowie nie jestem ci do niczego potrzebny i pozwol ze na tym zakoncze a Ty dalej dyskutuj ze swoimi urojeniami i wyobrazeniami na temat innych, bedzie to na pewno latwiejsze bo juz znasz wszystkie odpowiedzi na moj i "nasz" temat.
Ostatnio edytowane przez orzeu : 20.04.2011 o godz. 09:06.
WISŁA PANY !!
Odpowiedz cytując