Temat: Ekstraklasa
Wyświetl pojedynczy post
dynek.pl
Senior Member

Od: 03.2003

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 19.04.2011, 09:01
http://www.90minut.pl/news/153/news1...-Dortmund.html

Cytat:
- Ustaliliśmy już wszystkie szczegóły. Mam przed sobą pismo i mogę już potwierdzić, że 19 maja o godzinie 20:00 podejmować będziemy w sparingu Borussię Dortmund - mówił w poniedziałek po południu dyrektor sportowy Lecha Marek Pogorzelczyk.
(...)
Bundesliga kończy bowiem rozgrywki pięć dni wcześniej, ale trwać będą jeszcze rozgrywki polskiej Ekstraklasy. Lech wystąpił więc z prośbą do Ekstraklasy SA o przełożenie meczu 28. kolejki z Lechią w Gdańsku wyznaczonego na 20-22 maja.
No chyba kogos tu pop....lo. Koniec sezonu kiedy zapadaja rozstrzygniecia, a oni chca sobie mecz przekladac - ciekawe na kiedy skoro ostatnie dwie kolejki maja sie odbyc o tej samej porze Jak sobie chca grac sparingi
w srodku tygodnia to ich sprawa. Nie wierze, ze Lechia i Ekstraklasa se na to zgodza ale taka propozycja to
w ogole bezczelnosc.

A najlepszy jest ten fragment, ze Borussia bedzie miala okazje swietowac wywalczenie mistrzostwa na stadionie w Poznaniu. O ile mi wiadomo to mistrzowska feta ma sie odbyc w ... Dortmundzie 4 dni wczesniej.
Puchar jest na5z!
Odpowiedz cytując