|
W Legii rok temu jak trenerem był Urban było to samo, słabe wyniki, brak zaangarzowania. Potem tymczasowy Białas który niczego nie zmienił. Mówiło się że Legia wywali 9 graczy , mówiono że to Iwański, Wawrzyniak, Grzelak mieli zły wpływ na drużynę.
Więc kupiono nowych zawodników i zmieniono trenera. Zakończono konflikt z kibicami a wyników jak nie było tak nie ma. Ja uważam że Legia robi błąd że trzyma w składzie takich graczy jak:
Skaba
Kiełbowicz , Wawrzyniak, Kelhar , Astiz, Komorowski , Rzeżniczak, Kneżević
Manu, Borysiuk, Szałachowski, Cabral, Rybus, Radović, Kucharczyk, Mezenga, Chinyama
ja bym wszystkich wywalił.
A jak patrze na to jakie ....**eczki są z Komorowskiego, Borysiuka, Rybusa to ja nie widzę przyszłosci w Legii. Tam brakuje zwykłych normalnych chłopaków z charakterem. Za to są zera które od lat nic nie ugrały w Polsce jak Kiełbowicz, Wawrzyniak, Astiz, Rzeżniczak, Szałachowski. Chinyama. Mają duże kontrakty , grają w Legii, mieszkają w Warszawie gdzie mogą sobie przyjemnie żyć. Mają się za bóg wie kogo, a ogrywa ich każdy. Jeszcze tylko brakuje młodego Koseckiego do spólki i mamy obraz nędzy i rozpaczy.
Znów będzie winny trener, Jóżwiak i Miklas. A tam najnormalniej trzeba by postawić na chłopaków z Zagłębia Lubin, Ruchu Chorzów, Sląska Wrocław którzy przyszli by grać za małe pieniądze ale mieli (L) w sercu i pokazali ....ecz**ką co to znaczy walczyć o wynik.
Bez tego to ITI może pakować miliony a co roku będą mieć to samo.
edit:
Faktycznie przesadziłem i przepaszam.
Ostatnio edytowane przez wwf : 16.04.2011 o godz. 18:45.
A z polską piłką rzeczywiście jest źle. Mecz Legii z Szachtarem Donieck to była katastrofa. Teraz oglądam Szachtara w Lidze Mistrzów i to też jest katastrofa. To daje odpowiedź, jak daleko wam do poziomu Interu Mediolan czy Bayernu. Ta odległość bardzo mnie martwi -- Leo Beenhakker
|