Wyświetl pojedynczy post
pff
Wielka Wisła

Od: 08.2006

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 15.04.2011, 15:19
Eustachy napisał(a):Wyświetl post
Skoro nie nalezy sugerowac sie doniesieniami mediow, to chyba nie nalezy rowniez przyjmowac za pewnik, ze nasz banita nie ma jeszcze postawionych zarzutow ?
Raczej trzeba zakladac, iz podejmujac decyzje o zawieszeniu, Wisla miala ku temu jakies podstawy.
Byc moze klubowi prawnicy sprobowali uzyskac informacji odnosnie calej sprawy w samej prokuraturze (choc nie wiem czy sa na to szanse), a byc moze ktos w klubie przycisnal WL i jednak wyszlo szydlo z worka...

Mnogosc tekstow o domniemaniu niewinnosci, moglaby wskazywac na to, ze w Polsce ws.korupcji w pilce noznej padaja niemal same pomylkowe oskarzenia i nawet sam fryzjer po latach doczekal sie oczyszczenia z zarzutow. I choc nigdy nie mozna wykluczyc, iz prokuratura kiedys sie w koncu solidnie rypnie, to jednak fakt przyznania sie do winy niemal wszystkich uczestnikow przehandlowanych meczow Zaglebia, sugeruje ze chyba jeszcze nie tym razem.
Napisałem:
"nie wolno sugerować się tylko doniesieniami prasowymi"

Jest oczywistym, że klub podejmując decyzje o zawieszeniu zawodnika nie sugerował się tylko doniesieniami prasowymi - w przeciwieństwie do forumowiczów.

Mój post był odpowiedzią na wcześniejsze posty dotyczącymi Łobodzińskiego - tych o wywaleniu, spaleniu, unicestwieniu

Mi również wydaje się, że brał w tym udział - jednakże nie osądzam go jeszcze, ale sytuacje ma ciężką

Gdyby miał postawione zarzuty to byłby Wojciech Ł. a nie Łobodziński.

Mam taki pogląd na sytuację ponieważ sam byłem niedawno oskarżony o kradzież dość dużej sumy pieniędzy, wszystkie dowody wskazywały na mnie, jednakże po przeanalizowaniu wszystkich faktów, przesłuchaniach sprawa się wyjaśniła - oczywiście na moją korzyść
Ostatnio edytowane przez pff : 15.04.2011 o godz. 15:26.
Odpowiedz cytując