Wyświetl pojedynczy post
marek2a
Senior Member

Od: 09.2007

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 11.04.2011, 22:24
marek2a napisał(a):Wyświetl post
Tak się zastanawiam i zaryzykuje twierdzenie ,że teraz trzeba nam 13 pkt.Trzymajcie mnie za słowo
Tak napisałem przed naszym meczem z Koroną i teraz napisze ,że potrzeba nam realnie 12 pkt, co wcale nie znaczy ,że będzie to łatwe.
Po pierwsze po ostatniej kolejce zmieniło się tyle ,że praktycznie z walki o mistrzostwo odpadła Amika . Dystans do nas jej się zwiększył a została jedna kolejka mniej.O ile jeszcze w piątek obawiałem się ich cudownego obudzenia to takie obudzenie teraz już nie wystarczy,bo jeżeli my zdobędziemy to moje założone 12 pkt to oni muszą zdobyć 24 z 27 możliwych.Bardzo mało prawdopodobne.
Teraz Jagiellonia. Jeżeli my zdobędziemy to moje 12 to Jaga musi zdobyć 19. Biorąc jej najlepszą serię 9 kolejnych meczy to kolejki od 1-9 w których zdobyli 21 pkt,jest to ich szczyt możliwości ,którego już potem nigdy nie powtórzyli(grając na fali i z Grosickim).Teraz daleko im do tej formy ,wygrana z Arką niewiele tu zmienia.
Legia - czy może zdobyć 22 z 27 możliwych?Wyjazdy:Białystok,Gdańsk,Zabrze,Poznań_ krótko i Arka
Naprawde bardzo trudno będzie zdobyć te 12 punktów.Każdy mecz może być tak ciężki jak ostatni ,a derby szczególnie.Nastawmy się na to.
Odpowiedz cytując