Wyświetl pojedynczy post
nh79
Senior Member

Od: 09.2010

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 10.04.2011, 20:01
martonas napisał(a):Wyświetl post
Ale co to zmienia? Chyba mi nie powiesz że Sobol zapomniał że ma kartkę? Najzwyczajniej w świecie dał się sprowokować graczowi bez kartki, który może sobie pozwolić na więcej. W obronie kolegi można stanąć bez rękoczynów, nie wiem kto pierwszy chwycił kogo, ale jesli to Vuko zaczął to trzeba było tą jego rękę wytrącić i dalej się stawiać bez używania do tego rąk i tyle.
nie zapomnial.czasami tak jest na boisku, ze zapala sie czerwona lampka w mozgu i czlowiek to nie maszyna i czasami juz jest za pozno i poszlo i tyle, ale poziom naskakiwania na Sobola jest na tym forum zenujacy a juz wpisy podczas meczu to jakbym byl na komentarzach onetu.dlatego uwazam, ze kazdemu sie moglo przytrafic.Korzym wszedl niebezpiecznie a Sobol stanal w obronie Pajlica i Melexa i tyle.Moze jestem przewrazliwiony, bo mi chlop wslizgiem zerwal wiezadla w nodze i nie gram juz od 3 miechow, dlatego jak zobaczylem jak Sobol stanal w obronie druzyny i ZDROWIA naszego zawodnika to po prostu postanowilem stanac w jego obronie i tyle.to jest pilka ludzie to nie roboty i dlatego jest taka piekna.pozdro
Odpowiedz cytując