Wyświetl pojedynczy post
fanfan
Senior Member

Od: 09.2008

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 31.03.2011, 11:33
fan01 napisał(a):Wyświetl post
Byłem na meczu, fajny mecz, dużo bramek, dużo ludzi, fajnie, bardzo fajnie..
a tak powazniej to Nalepa sie duzo lepiej prezentowal niz żółw Kowalski.. jeśli goscie z ME go odstawiaja, to jak dla mnie on ma zamknieta droge do ekstraklasy.
Jeleń całkiem fajnie, ale w jednej sytuacji (po minieciu bramkarza) sie kompletnie nie potrafil zachowac.
Rios dobry mecz, 3 bramki, asysta, kilka fajnych rzeczy, ale on jednak musi wiecej biegac. Za Genkova bym go nie wystawial, ale od Żurawskiego jest na pewno dużo lepszy. W ogole Żurawskiego bym dal do ME, moze jakby musial w takich warunkach zagrac 2-3 mecze to by zaczal cos soba reprezentowac
Chodzi Ci o ten ostatni mecz z Polonią ? Jeśli tak to odpowiedz mi na pytanie jak Nalepa mógł się lepiej prezentować od "żółwia" Kowalskiego skoro nie zagrał w tym meczu?

Devonisch napisał(a):Wyświetl post
Olejcie Riosa na chwilę. Szacun za przewrotkę ale zwróćcie uwagę na pressing, wolę walki i na dośrodkowania z rzutów rożnych i z wolnych. Kto u nas w seniorach potrafi tak dośrodkowywać? Na dzień dzisiejszy to z seniorów wywalić 30% i dać młodych - tak jak to się robi na tzw. zachodzie Europy. A jak ktoś ma wątpliwości to niech popatrzy na takiego Żurawskiego......... co on sobą reprezentuje.......
Jasne , walka o Mistrzostwo wchodzi w decydującą fazę a Ty chcesz wywalić 30 % pierwszej drużyny i wstawić na ich miejsce młokosów którzy w większości nie zagrali nawet 1 minuty w ekstraklasie . Brawo , przyznam szczerze że jeszcze niczego głupszego nie słyszałem . Prawdę mówiąc gdyby w jakimś ważnym meczu nam nie szło i musielibyśmy gonić wynik to wolałbym wpuścić Łobo, Gułę albo Żurawia którzy mogliby zagrać jedną dobrą piłkę , dośrodkować dobrze , strzelić i odwrócić losy meczu niż wpuszczać młodziana od którego niczego wielkiego wymagać nie można , przykładem świetnym jest tu Burliga który wszedł za Cikosa w ostatnim meczu i w defensywie tylko statystował a przecież Bury już ma kilka meczów na koncie w E-klasie więc strach pomyśleć co by było z debiutantem. Co do zachodu Europy to tam z pewnością nie jest tak jak Ty piszesz , oczywiście czasami jakiś trener postawi na kogoś bardzo młodego ponieważ bardzo dobrze rokuje i jest uznawany za wielki talent ale to są pojedyncze przypadki , większość młodzieży jest wprowadzana powoli , rozsądnie na końcówki już rozstrzygniętych spotkań i dopiero po jakimś czasie ( sezon, dwa) trener jeśli uzna że dany zawodnik robi postępy zaczyna grać coraz więcej ale musi coś sobą prezentować !
Ostatnio edytowane przez fanfan : 31.03.2011 o godz. 11:52.
Odpowiedz cytując