Wyświetl pojedynczy post
PiotrG
Senior Member

Od: 10.2009

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 21.03.2011, 10:37
arti napisał(a):Wyświetl post
O jakimkolwiek progresie drużyny będzie można mówić jak coś zrobią w Europie - bodaj grupa LE (co z kolei przy wąskiej i słabej kadrze grozi obsuwą w lidze). A podniecanie się sukcesami w tej nędznej lidze... to już było, to nie zapełni stadionu, to nie przyciągnie nowych fajnych grajków.
Dodam, że brak sukcesów w Europie skończy się oczywiście tym, że przy pierwszej okazji opchniemy Małego, Meliksona i Kirma... oczywiście wg Basałaja wcale nie będziemy musieli bo finanse mamy ok, ale...
Budowa krok po kroku fajnej, mocnej drużyny-ja innej drogi nie widzę i nie przyjmuję do wiadomości.
Chłopie, za dużo wymagasz...

Progresem to jest w ogóle walka o MP, po tym co zobaczyłem na wiosnę 2010, po tym co zobaczyłem w lecie i po tym, co zobaczyłem do kolejki nr 12. Zobaczyłem w tym sezonie już kawałek dobrej piłki Wisły (co w tamtym nie miało miejsca), a potencjał drużyny w ofensywie jest ogromny.
Obronę trzeba poskładać, przede wszystkim spokojny trening. Jeszcze gorzej było w trakcie rundy jesiennej, a Maaskant wyprowadził ją jednak na prostą. Teraz coś się posypało, gramy z zespołami, które zamiast stosować jakikolwiek atak pozycyjny dają dzidę do przodu i się kończy cyrkami. Brakowało koncentracji, brakowało myślenia, że Polonia może zagrać tak jak Podbeskidzie.
Odpowiedz cytując